By Laura Hämäläinen

2014/06/09

WEEK 23

1

 1.  bloggailujuttuja lauantaina ennen salin kesäpäiville lähtemistä!  2.  oltiin perjantaina pajulahdessa kuvailemassa muutamia mainosjuttuja ja päästiin kokeilemaan suppailua ja ooh, vitsi se oli siistiä! mieli lepäsi kun seilaili menemään kesäisellä järvellä <3  3.  tänään treeninä 5km lenkki ja pari kilsaa uintia maauimalassa, ihan täydellinen kesäpäivän aamutreeni ulkoilmassa!  4.  nää kengät on kasvanut kiinni mun jalkoihin.....

2

 5.  #summer  6.  awws meidän ihana pieni yrttitarha - aamulla aina tuoreet yrtit munakkaaseen ja smoothien sekaan, nams!  7.  "hieman" tuuli kun yritettiin ottaa asukuvia... :-D  8.  noh, näin käy kun banaanit on 0,19€/kg...

3

 9.  vihdoin ja viimein sain aikaiseksi hommata sirullisen s-etukortin, olihan se ehkä jo aikakin siirtyä nykyaikaan  10.  kehonhuolto on yksi pääkehitysalueista tällä hetkellä ja kroppa tuntuu kyllä jo viikon jälkeen paremmalta! tänäänkin illalla ois hierontaa ja huoltolenkkiä tiedossa..  11.  lempparibiksut  12.  ollaan jätetty auto parkkiin ja liikuttu oikeastaan pelkästään pyörillä. rahapussi kiittää ja mikäs sen parempaa kesäkeleillä?

4

 13.  perus aamupalaa! panostetaan arkenakin aamiaiseen ja herätään ajoissa ihan vaan siksi, että ehditään rauhassa nautiskella.  14.  <3  15.  auringonlasku satamassa, ehkä yks kauneimpia juttuja Lahdessa kesäisin!  16.  käytiin keskiviikkona torilla yrttiostoksilla ja napattiin kesän ekat jätskit, välillä tekee ihan hyvää ottaa rennosti syömistenkin suhteen!

for more day-to-day pictures follow me on instagram @laurahoooo
SHARE:

8 kommenttia

 1. voi, ihanan kesäisiä kuvia :)
  Mä oon jo kauan aikaa ollut kiinnostunut kehonhuollosta, lenkkeilystä ja lihasten kasvatuksesta, mutta nyt on tullut hirmuisesti takapakkia polven kanssa (oireet viittaa juoksijanpolveen, tiedä häntä...?)ja motivaatio on tippunut ihan nollille, sen mukana sitten kuntokin on mitä surkein. Olisko sulla mitään neuvoa, millä mä voisin saada motivaation pysymään liikuntaa kohtaan? Mä tarvitsisin vaan päivittäistä rutiinia tästä liikunnasta, mutta jo ensimmäisen viikon jälkeen mä oon ihan tylsistynyt treeniohjelmaan minkä olen juuri suunnitellut. Mitä voisin tehdä?

  p.s. mä ihailen sua hirmuisen paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heips noora!

   toivottavasti polven tilanne menisi pian ohi, oletko käynyt näyttämässä sitä esim. fyssarilla? uskon, että tuollainen takapakki varmasti tiputtaa motivaatiota kun yksi osa-alue on treeneistä pois. tiedän tarkalleen miltä susta tuntuu!

   vinkiksi voisin antaa vaikkapa, että kirjoittelisit omia tavotteita ja positiivisia juttuja treenailusta ihan paperille. silloin näet konkreettisesti sinulle tärkeät syyt treenata ja muistat ehkä taas miksi se on kivaa :-) olisko sulla ketään kaveria kenen kanssa treenata? yhdessä on kivempaa lähteä, itsekin myönnän että välillä kun joutuu yksin lähtemään tekemään jotain kovaa treeniä niin kaipais kyllä kaveria.

   auttaisiko jos pyytäisit jotakuta muuta suunnittelemaan sinulle sopivan treeniohjelman? kävisitte läpi juuri sinun tavotteitasi ja sovittaisitte polven tilanteen ohjelmaan - hyviä treenejä saa aikaan ilman kyykkyjä ja hyppyjäkin!

   jos tulee jotain muuta mieleen niin ota ihmeessä spostitse yhteyttä, laura.hamalainen11@gmail.com - autan mielelläni niin paljon kuin vaan pystyn!

   Poista
 2. Vautsi tää postaus oli ihan toooooooosi hyvä! :-) nää kuvat oli ihanan värikkäitä, valoisia ja ennenkaikkea kesäisiä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos, kiva että hyvä fiilis välittyi myös ruudun toiselle puolelle! :)

   Poista
 3. Ihana kuvapläjäys! Värikkäitä kuvia täynnä hyvää oloa ja kesää:) Tykkäsin!

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig