By Laura Hämäläinen

2014/06/27

VISITING COSMOPOLITAN

Sain vähän aikaa sitten erittäin jännittävää sähköpostia - minut oli valittu MyCosmon heinäkuun tähtibloggaajaksi! Maanantaista alkaen kirjoittelen kuukauden ajan MyCosmon puolella, mutta don't worry guys, päivitän postaukset aina myös bloggeriin seuraamisen helpottamiseksi! Eilen kävin siis visiitillä Helsingissä tapaamassa cosmopolitanin tyttöjä ja tältä vierailuni näytti...

IMG_2264 IMG_2261

MyCosmon community manager, Susanna, tuli mua vastaan rautatieasemalle ja napattiin taksi kohti sanoma magazinen studiota. Siellä pääsin ammattilaisen meikkiin ja nauratti oikein kuinka pieni maailma taas olikaan - meikkaaja oli myös kotoisin kouvolasta ja harrastanut ratsastusta vuosia ja löytyipä niitä yhteisiä tuttujakin :-D Nautittiin studiolla myös lounassalaatit ennen kuin suunnattiin kohti Punavuorta kuvausten merkeissä. 

IMG_2277 IMG_2287 IMG_2317

Kuvattiin ulkona headerkuvaa blogipohjalleni ja asuvalintani kuviin oli rento ja sporttinen yhdistelmä hametta ja leoprinttiä. Kuvauksissa oli kivan rento fiilis ja melkein pari tuntia hujahti ohi aivan minuuteissa! Sään kanssa kävi kerrankin pieni onnenpoikanen - juuri kun saatiin kuvat pakettiin ja kamat taksiin niin alkoi sataa. Kerrankin hyvää tuuria matkassa! 

IMG_2321

Kiitokset päivästä cosmon tytöille - oli ihan huippu piristys työviikon keskelle! Odotan innolla maanantaita ja tulevaa kuukautta MyCosmon puolella. Olen aivan super innoissani ja äärimmäisen otettu tästä mahdollisuudesta. Huippua!
SHARE:

4 kommenttia

  1. Vau, onnittelut Laura! :))

    VastaaPoista
  2. Äääks, onnee kauheesti Laura!! Vitsi, onks tästä sun tähtibloggaaja-pestistä juttua, seuraavassa cosmossa? Ootan tosi innolla !(: Kuvat on tosi upeita ja nappi asuvalinta !!

    VastaaPoista
  3. Onnea ihan älyttömän paljon! Olen niin iloinen sun puolestasi :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig