By Laura Hämäläinen

2014/06/24

DETAIL SHOTS

IMG_1090 IMG_0966 IMG_1907 IMG_9782 IMG_1077 IMG_0787 IMG_0680
/ detail shots from past few months. 

Hellurei! Toivottavasti juhannus meni hyvissä tunnelmissa toppatakkikeleistä huolimatta - mitäs kaikkea puuhailitte? Meillä juhannus meni rennoissa meiningeissä mökillä - grillailtiin, saunottiin, uitiin ja ennenkaikkea tuli pidettyä pieni get away arjesta, blogista ja myös puhelimesta (kiitos netin joka ei toiminut ja kylmän ilmaston jota iphonen kaksi vuotta vanha akku ei selkeästikään kestänyt). 

Sunnuntaina meinasi vähän jänskättää kun auto melkein levisi motarille, mutta siitäkin selvittiin ja loppuilta menikin ympäri lahtea kaatosateessa polkien ja kamppeita kuskaillen. Ei siinä mitään olisi muuten, mutta tietyin väliaijoin piti pysähtyä pumppaamaan ilmaa puhjenneeseen takakumiin ja pienissä univeloissa ja märissä vaatteissa se ei loppumatkasta enää kauheasti naurattanut :-D Jälkeenpäin näin kylläkin tietysti. 

Kohta olisi lähdettävä töihin illaksi, ihan mukavaa kylläkin näin sadekelillä. Kävin aamulla Kouvolassa luottokampaajalla, laittelen lopputuloksesta kuvaa heti kun ehdin! Oon ihan rakastunut kesäiseen lopputulokseen! Yritetään pikkuhiljaa saada väriä lähemmän omaa luonnollista väriä, whii. Mutta jeps, nyt kamppeet kasaan, illaksi töihin ja illalla olisi reippaasti polkaistava kärpäsen mäki ylös poikaystävän luokse ruokapatojen ääreen :3 

Palaillaan! 

ps. torstaina Helsinkiin cosmopolitanille vierailulle, jänskättää!
SHARE:

8 kommenttia

 1. oi olis ollut ihanaa nähdä sut kouvolassa! Saanko udella että millä kampaajalla kävit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käyn mun luottokampaajalla kuusaalla kampaamo mariannessa! siiri on ihan huipputaitava ja meillä kemiat kohtaa kyllä 200%! suosittelen :-)

   Poista
 2. Luin varmaan 5 kertaa detail shorts ja mietin että missähän himskatissa ne shortsit on... :DDD tyhmä vai tyhmä
  mutta joo, kiva postaus!

  VastaaPoista
 3. Käytkö vielä ratsastamassa tai liikuttamassa hevosta/hevosia? :D Olisi kiva kuulla lisää, jos vaan käyt enää :)

  VastaaPoista
 4. Heippa laura! Osaatko yhtään sanoa et onko niken kengät tavallista pienempää kokoa? Niin sanotusti jos on vaikka normaalisti kengissä 5,5 niin kannattaako ottaa isompaa kokoa? :) esimerkiksi ne sun roshe runit niin mitä kokoa ne ovat ja mikä sun koko yleensä on? Kiitos jos vastaat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun roshe runit on 40,5 EU kokoa ja normisti mulla 39-40 kenkä. freet on ainakin mulla tavallista suuremmat eli siis pienempää kokoa se kenkä ku normit, mutta suosittelisin silti käymään sovittamassa ennen ostopäätöstä!

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig