By Laura Hämäläinen

2014/07/24

NELJÄN AINESOSAN SUKLAARAAKAPATUKAT

Raakapatukat. Jumalan lahja ihmisille, jotka kaipaavat elämäänsä pieniä herkkuhetkiä, mutta eivät ehkä lisättyä sokeria, gluteenia tai vaikkapa maitoa. Suosikkejani kaupan valikoimista ovat ehdottomasti raw biten cinnamon ja leaderin bare bar raakakaakao. Kuitenkin jo pienenä opetettiin, että omatekoiset kortit ovat arvokkaampia kuin kaupasta ostetut ja kuinka omatekoinen lahja on aina ajatuksena kivempi. Miksei sama päde myös näissä hommissa?

Sain kaverilta helpon ohjeen ja pienellä soveltamisella syntyi helppo ja nopea resepti raakapatukoiden ystäville - ja i promise, et tule pettymään. Täyteläinen maku, ihana suutuntuma - täydellistä.

IMG_3446

kolme kourallista pehmeitä kuivattuja taateleita / liotettuja tuoreita taateleita
1 kourallinen cashew pähkinöitä 
2rkl cocovi raakakaakaojauhetta
3rkl cocovi kookosöljyä
(+ loraus vaniljauutetta)

Murskaa pähkinät pieneksi ja pilko taatelit pieniksi paloiksi. Sekoita pähkinät ja taatelit massaksi, lisää kookosöljy ja raakakaakao.  Sekoita massa sekaisin ja muotoile siitä haluamasi kokoisia patukoita. Kääri patukat folioon ja laita hetkeksi pakastimeen jähmettymään. 

Ajattelin ensi kerralla kokeilla ehkäpä kookoshiutaleiden ja mulperimarjojen yhdistelmää, nams. 

* postaus sisältää yhteistyössä toteutettuja linkkejä 
SHARE:

4 kommenttia

  1. Kokeilin näitä ja hauskan makuisia olivat! En ymmärrä, miten patukat maistuivatkin niin paljon tummalta suklaalta :D

    VastaaPoista
  2. Ja miks laitoit ton laatan tähän kuvaan?:DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koska ilman sitä tuo kuva näytti minusta hieman tyhjältä :-)

      Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig