By Laura Hämäläinen

2014/11/09

MY OCTOBER

4

2

3

1

Lokakuu oli tietyllä tapaa ehkä se herätys mitä tarvitsin. Päivät kuluivat harjoittelussa, illat treeneissä - koko ajan oli kiire, jossakin välissä lepo hieman unohtui ja mieli oli väsynyt. Lopulta mielen väsymys siirtyi myös kehoon ja huomasin, että oli aika tehdä ehkä hieman vaikeitakin päätöksiä ja muutoksia treeneihin. Jätin painonnostotreenit, lepäilin pari viikkoa ja saimme kasaan todella hyvältä vaikuttavan peruskuntokauden ohjelmoinnin Mikko Salon ohjeilla.

Lokakuu toi myös uudenlaisia juttuja - ihastuin FSF XOCO - kaakaoon, testailin sportyfeel tuotteita ja pääsin mukaan Skin perfection challengeen. Lokakuussa blogini oli ehdolla vuoden inspiroivimmaksi hyvinvointiblogiksi ja kävin myös aivan ihanan Ellan kanssa ID blog awardseissa pyörähtämässä. Ilta oli hauska, päädyttiin jo kymmeneltä kämpille syömään kebabia kun nälkä yllätti :-D Tapasin myös vihdoin ihanan Essin ja tuntui aivan kuin oltaisiin tunnettu jo vuosia. (haleja molemmille tytsyille!) Lokakuussa kävin myös äidin kanssa iloveme - messuilla ja sain arvonnan yhteydessä aivan ihanaa palautetta teiltä lukijoilta, kiitos <3

Lokakuu oli oikeastaan aika vastakohtien kuu. Välillä mentiin täysillä päin seinää, välillä tuli nautittua elämästä niin täysillä, että koko muu maailma unohtui. Toisaalta, vastakohdat tuovat elämään kontrastia ja saavat arjenkin näyttämään värikkäämmältä. Eksyin ehkä hieman reitiltäni, opin jälleen kuuntelemaan itseäni paremmin ja päädyin lopulta tämänhetkiseen tilanteeseen jota en ihan äkkiä suostu vaihtamaan pois.

SHARE:

4 kommenttia

  1. Voi ihana Laura <3 Välillä elämä vaan vie meitä liian kiireesti ja siihen havahdutaan kun keho ilmoittaa että vauhtia on liiaksi. Mutta hieno juttu jos jakselet paremmin kaikin puolin :) Hienoja hetkiä on mahtunut sun kuukauteesi ja toivon ainakin yhtä ihania onnistumisia myös jatkossa.

    VastaaPoista
  2. Kivat messut oli,kiitti kun sinne pyysit seuraksesi <3 Ps. Sä katsot sit jatkossa ne junat ;)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig