By Laura Hämäläinen

2014/11/07

OLE ARMOLLINEN

IMG_4555

Olen istunut koneen äärellä ja tuijottanut ruutua viime päivinä valehtelematta tuntitolkulla. Jostain syystä yksikään luonnoksissa roikkuva teksti ei ole päätynyt julkaisuun asti. Aihe ei ehkä sittenkään ollut omasta mielestä ajankohtainen, sisältö on jäänyt laimeaksi, eikä kuvatkaan ole miellyttäneet kun 50mm putki meni ja hajosi. Jonkin asteisena perfectionistina en tykkään julkaista blogissani juttuja joihin en itse ole tyytyväinen, vaikka ehkä muiden silmään niissä tuskin olisikaan mitään vikaa, heh.

Toisaalta, parin päivän tauko teki taas ihan hyvää. Nyt on taas kivoja ideoita vailla toteutusta ja viikonloppuna pitäisi ehtiä napsimaan kuviakin valosan aikaan. Ehkä pieni armollisuus itseään kohtaan on välillä paikallaan. Kaiken ei tarvitse olla täydellistä ja välillä on parempi tehdä jotain kuin ei mitään. Ehkä pieni perspektiivin muutos välillä tekee ihan hyvää? Luova tauko, kuulostaa aika prohifistelyltä ja no, enkä nyt tiedä voiko neljän päivän taukoa edes kutsua tauoksi. Jooh, nyt alkaa jutut mennä kyllä sen verran hämäriksi, että parempi vaihtaa ehkäpä aihetta.

Anyways, tänään on viimeinen päivä harjoittelua ja ensi viikolla "lomailen" ensimmäistä kertaa yli vuoteen, aika kreisiä! Tulossa on ihan superkivoja juttuja - mm. reissua Turkuun Spartanille sekä saadaan Hollannin intensiivikurssilta yksi rakas ystävä visiitille tänne Suomeen - ihan huippua !! Fiilistelin vähän aikaa sitten reissuvideota ja kieltämättä tuntuu, että kyseisestä intensiivivaihdosta on kulunut jo vähintäänkin ikuisuus. Ja hei, ajattelin viikonloppuna kuvailla ensimmäisen videon uuteen videosarjaan jossa mm. vinkit käsillä kävelyn opetteluun, kotitreenejä, liikkuvuusjuttuja sekä alku- ja loppuverryttelyvinkkejä!

Nyt painan julkaisunappia vaikka postaus ei olekaan täydellinen, sillä en minäkään ole joten miten voisin sitä aina odottaa blogiltani. Ihanaa perjantaita!
SHARE:

5 kommenttia

 1. Kun opiskelet fyssariks niin aattelin kysyä sulta.

  Oon kiinostunut fyssarin/PTn.n aloista? Taino mulle on viel epäselvää et onko PT ihan ammatti?
  Ja siis mitä kaikkia kouluaja fyssarin ala tarvitsee peruskoulujen lisäksi? Oon nyt siis ysillä, enkä tiiä viel mihin pitäs hakea, pitääks mennä lukioo vai ammattikouluu (jos amiksee ni mikä puoli pitää suorittaa)? Ja mihin sit pitää hakee jos pitää suorittaa eka lukio/amis?
  Ja miten pääsee opiskelee PT.n alaa?

  Kiitti jos vastasit, olis nimittäin hyödyllinen apu! :) koska meijän koulun opo tuntuu vähän ns. kädettömältä eikä osaa vastata muutakun ´´luulenpa että....´´ :)

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Personal Trainer ei ole suomessa vielä virallisesti tunnustettu ammattiryhmä eli sen opiskelu tapahtuu vielä erilaisilla kursseilla joiden laatua ei aina välttämättä niin tarkasti seurata. Fysioterapeutin koulutus on kolmannen asteen koulutus eli vaatii peruskoulun jälkeen toisen asteen koulutuksen. Itse kävin lukion ja suosittelisin ehkä lukiota, sillä amiksessa ei ole oikein mitään fyssarin juttuja tukevaa linjaa. Lukiossa suosittelisin lukemaan pitkän biologian ja terveystiedon, ehkä myös psykologiaa. Niistä on selkeästi apua varsinkin ensimmäisen vuoden opinnoissa!

  Personal Traineriksi opiskelusta en tiedä muuta kuin, että se maksaa aina muutamia tuhansia euroja ne koulutukset. En tiedä oikeastaan mitä pohjakoulutusta niihin vaaditaan.

  Lukiossa suosittelisin panostamaan päättötodistuksen keskiarvoon ja YO-kokeisiin, jotta saisit täydet lähtöpisteet pääsykokeisiin. Fyssariksi hakee vuosittain satoja opiskelijoita ja jokainen piste on äärimmäisen tärkeä =)

  Tsemppiä opintoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vastauksesta!

   Käykö liikuntapainotteinen lukio ?

   Poista
  2. kyllä aivan varmasti käy ! ei lukiolla ole mitään väliä siis :-)

   Poista
  3. minkä lukion kävit itse :)?

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig