By Laura Hämäläinen

2014/11/17

#LAMKSPORTS

Olen koko syksyn ollut mukana kehittämässä ja toteuttamassa LamkSports opiskelijaliikunta palveluita ja kyllä täytyy myöntää, että on ollut mahtavaa olla mukana luomassa monipuolista opiskelijaliikuntatoimintaa kun lähtötasona meillä oli lähes nollatarjonta. Tällä hetkellä LamkSports tarjoaa jopa 40h ryhmäliikuntaa viikossa eri toimijoiden kautta ja lajitarjontaakin löytyy akrobatiasta kahvakuulaan, joogaan, karateen ja lihaskuntotunteihin. Ensi keväänä tulossa on ihan mahtavia uusia juttuja, joten korkeakouluopiskelijat Lahden alueella - kannattaa pysyä kuulolla! 

Perjantaina kuvailtiin mainoskuvia ja kävi taas perinteiset. Laitoin siinä aamulla sitten parkkikiekon ja mietin ääneen "pitää muistaa sitten tulla kääntämään kiekkoa parin tunnin päästä" ja veikkauksia muistinko? Siellähän sitten odotteli parkkisakko kun maha täynnä tyytyväisenä ruokailujen jälkeen tepastelin autolle. Great.  Onneksi kuvat sentään onnistui ja tuttuja naamoja tulee näkymään about jokaisen koulutuskonsernin laitoksen seinällä keväällä, heh. 

Pysy kartalla ja seuraa #lamksports instagramissa sekä liity ryhmään facebookissa!

IMG_5284
  IMG_5286
  IMG_5279  IMG_5288
SHARE:

2 kommenttia

  1. Oot monessa mukana, peukunnosto sille ! Monipuoliselta kuulostaa tarjonta,toivotaan että väki löytää ryhmäliikuntatunnit, kun paljon varmaa työtunteja sen toteuttamiseen mennyt ja tulee menemään :) Tsemppiä kaikille asian parissa hääriville ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! joo, toivotaan että ihmiset alkaisi löytää palvelut paremmin vielä !

      Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig