By Laura Hämäläinen

2014/11/22

TESTISSÄ: MAGNESIUM OIL SPRAY

IMG_5357 
IMG_5355

Pääsin mukaan Nordic Healt -testiryhmään ja testaamaan suihkutettavaa BetterYou Join Magnesium öljyä. Se sisältää magnesiumin lisäksi myös talvikkiöljyä, glukosamiinia sekä mentholia.

Nordic Health Sprays on pohjoismainen yritys, joka haluaa tarjota tutkittuja, toimivia ja laadukkaita tuotteita. Nykypäivänä itsekin näen ongelmallisena sen, mitä pystymme elimistöömme imeyttämään. Imeytyvätkö ravinnon mukana saamamme hivenaineet tai kalliit, itse ostamamme lisäravinteet? Suihkutettavien tuotteiden tehokkuus perustuukin niiden imeytymistapaan. Iholle suihkutettava magnesium imeytyy hyvin ihon läpi verenkiertoon suihkeen levityspaikasta riippumatta. Kätevää, eikö?

Tuoteperheen magnesium on yrityksen sanojen mukaan "maailman puhtainta luonnon magnesiumia". Tämä oli itselleni yksi tärkeä kriteeri hakiessani mukaan testiryhmään - haluan myös lisäravinteiden olevan mahdollisimman puhtaita. Lisäksi tuotteiden imeytymistä on testattu yliopistotasoisesti ja tulokset ovat merkittäviä. 

20 suihkautusta sisältää 180mg hyvin imeytyvää magnesiumia. Tuotetta tulee suihkuttaa iholle 5-10 suihkautusta, kahdesti päivässä. Itse suihkuttelin tuotetta treenien jälkeen ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Ohjeissa oli maininta, että jos Mg tasot ovat alhaiset voi tuote aiheuttaa nipistävää tunnetta ennen kuin tasot normalisoituvat, mutta itsellä ei nipistelyä tuntunut lainkaan. 
Paljon treenaavilla, aktiivisilla ihmisillä magnesiumlisä on melkein välttämätön, sillä keho menettää hikoilun mukana runsaasti suoloja ja erilaisia hivenaineita. Riittävä magnesiumin saanti on tärkeää monille kehon eri toiminnoille ja magnesium mm.
- auttaa korjaamaan mitokondrioita ja näin parantaa ATP:n eli energian tuottoa elimistössä > riittävä ATP takaa korkeammat energiatasot treeneissä
- tehostaa insuliinin toimintaa 
- tasapainottaa verensokeria
- lisää fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä
- rauhoittaa hermoja, ehkäisee stressiä ja parantaa yöunen laatua
- ehkäisee tulehdusta 
Lisää vaikutuksia voit lukea täältä

Sitten niitä fiiliksiä? 
+ Tuoksu oli miellyttävä vaikkei aivan neutraali
+ Suihke levittyi helposti ja imeytyi nopeasti 
+ Testijakson aikana koin palautuvani hyvin treeneistä ja lihaskipu meni ohi ehkä normaalia nopeammin (huom. tähän voi vaikuttaa myös muut tekijät kuten ravinto, uni jne.)
+ Tuote on riittoisaa. Yhdestä pullosta tulee n. 800 suihkautusta. 
- Hieman tahmeat kädet levittämisen jälkeen

Mites, onko teillä kokemuksia suihkutettavasta magnesiumista? Millaisia fiiliksiä? Ja miten turvaatte riittävän magnesiumin saannin? 

IMG_5361

* Postauksen tuote on saatu testiin.
SHARE:

9 kommenttia

 1. Mulla on ollut käytössä suihkutettava magnesium, eri firmalta tosin, nyt jonkin aikaa. Nipistelee niin perhanasti, joten pitänee nostaa annostusta. Aiemmat kokemukset magnesiumista ovat positiivisia, siis suun kautta otettavista. Uni tuntui ehdottomasti laadukkaammalta niiden kanssa. Nyt vain pitää taas saada käytöstä rutiinia, niin alkaa unikin maittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo jos nipistelee ni kannattaa lisätä määrää ni tasot normalisoituu :) ja jep, itse kanssa oon huomannu että uneen on kyllä merkitystä!

   Poista
 2. Kiitos tästä, pitää edottomasti kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Hei, mistäs tuota saa ostaa? Levottomat koipeni voisivat rauhoittua tuosta. Ja ukkokin tulossa Suomeen ensi viikolla, joten se voisi tuoda tuota mulle tuliaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esim. täältä löytyy https://www.hyvinvoinnin.fi/better-you ja mun ymmärryksen mukaan mitä googlettelin niin myös apteekista saa!

   Poista
  2. Myöhäinen kiitos ihana Laura :)

   Poista
  3. kokeile www.waahterantila.fi tai vastaava tila facebookista
   Kaarina

   Poista
  4. Hei sitä löytyy osoitteesta www.waahterantila.fi tai waahterantilan facebooksivulta

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig