By Laura Hämäläinen

2014/11/18

SKIN PERFECTION CHALLENGE - ENNEN JA JÄLKEEN

Muistatteko vielä Loréalin Skin Perfection Challengen jossa testailimme bloggaajatiimeissä uutuussarjan tuotteita? Nyt on viiden viikon testijakso ohi ja tässä näet nyt ennen/jälkeen kuvat! Testijakson alussa minulla oli leuanalueella ja poskilla punaisia, tulehtuneita näppylöitä ja en kokenut oloani mukavaksi ilman meikkiä. Viidessä viikossa olen kuitenkin kokenut ihoni parantuneen huomattavasti - se on kuulaampi, näyttää kirkkaammalta ja myös leuanalueen finniongelmat ovat helpottaneet! Molemmissa kuvissa iho siis täysin ilman meikkiä ja otin kuvat ns. pahimmalta alueelta/puolelta jossa edes jonkilaista muutosta on nähtävissä! (huom. en ole värjännyt hiuksia vaan nappasin sunnuntaina kuvat suihkun jälkeen :-D) 

Oletteko testanneet mitään tuoteryhmän tuotteista? Millaisia fiiliksiä teillä ehkäpä tästä haasteesta? 

IMG_4620

IMG_5314
SHARE:

3 kommenttia

 1. Hei, ihosi selkeästi rauhallisemman näköinen:) kiva juttu ! Noi finnit kun ei niin toivottuja ole..,samojen ongelmien kanssa itse taistelen,välillä iho parempi ja sit taas ihan kamala..huh huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiitos! joo, kyllä pikkuhiljaa onneksi alkaa helpottaa... :)

   Poista
 2. Jos haluat testata jotain aknelääkeettä niin suosittelen Spiresistä, jos haluut tutkailla lisää ni googleta "spironolactone acne". Ite syöny nyt kohta pari kuukautta eikä iho ikinä näin hyvänä kun nyt, ei ees e-pillereillä.

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig