By Laura Hämäläinen

2014/11/23

10X THIS WEEK

IMG_5622  
Toivotte välillä hauskoja hetkiä ohjailuhommista, noh nyt olisi yksi tältä viikolta. Perjantaina on aina flowriden sisäpyöräily ja meillä on siis valmiit musiikit, ohjelma ja ohjelmaan sopiva sykekartta sekä hieno sykkeenohjausjärjestelmä käytössä. Perjantaina 1) puuttui oikea cd ja kauhealla kiireellä etsittiin pomon kanssa edellisen ohjelman cd 2) väärästä cd:stä johtuen ei ollut sykekarttaa 3) ajatus oli näyttää karttaa sykejärjestelmästä, mutta yllärijee sekään ei toiminut 4) tajuan alkulämmittelyn jälkeen tunnilla olevan nuoria tyttöjä, jotka puhuvat vain englantia eli ei muuta kuin ohjausta lontooksi kehiin. :-D Tunti meni kaikista pikku muuttujista huolimatta hyvin - huh! 

Olen tuskaillut tutkimus- ja kehittämisopintojen tehtävien kanssa. Ei vain mahdu mun ymmärrykseen MIKSI pitää tehdä jäätävän laajoja tehtäviä kahden naurettavan opintopisteen takia. 

Olen perjantaista asti fiilistellyt talvea. Niin paljon valoisampaa heti! Tänäänkin pyörällä iloisena treeneihin. Kysymys kuuluu vain, että koskahan tulee se kyllästymishetki kun on liikaa lunta ja liikaa pakkasta :-D 

Treenit on kulkenut hemmetin hyvin ja olen äärimmäisen hyvillä mielin nykyisestä ohjelmoinnista! Tänään tein oman barbell complex ennätyksen 55 kilolla ja on kiva huomata kuinka pikkuhiljaa voima alkaa tarttumaan vähän joka suuntaan. Suosikkihetki oli kuitenkin tänään kun jengi teki jonossa askelkyykkykävelyitä - näytti niin mageelta kun koko tiimi samassa hengessä puski eteenpäin. Boom.

Olin tänään telkkarissa! Elixir kuvaili vähän aikaa sitten crossfit juttua Foreverillä ja muutaman sekunnin ajan myös meikäläinen vilahtaa jaksossa.

Olen meinannut pakahtua jännityksestä, innostuksesta, ideoista, suunnitelmista ja suunnitelmista, joita en kuitenkaan voi jakaa kuin hyvin harvan ihmisen kanssa (!!!!)

Meinasin perjantaina unohtaa työt, sillä luulin rehellisesti eläväni keskiviikkopäivää. 

Tällä viikolla on pitänyt taas totuttautua ajatukseen, että talvi tuo mukanaan myös miehen leiri- ja kilpailureissut. On siis opittava taas nukkumaan yksin ja viihtymään omissa ajatuksissa iltaisin. Onneksi tänään saan paremman puoliskon jälleen takaisin kotiin :-) 

Tunsin eilen illalla itseni äärimmäisen onnekkaaksi kun makoilin Ellin sängyllä ja naurettiin jollekin aivan hölmölle jutulle. Ystävyys on mahtava juttu ja on suorastaan hassua kuinka samalla aaltopituudella ollaan Ellin kanssa. Plus, että treeneissäkin mennään niin samalla tasolla, että treenit menee läpi samalla tangolla. :-D 

Yksi kysymys vielä loppuun. Mihin tämä marraskuu oikein katosi? Kuukausi jouluun, what? Ps. Olen hankkinut jo ensimmäiset joululahjat! 
SHARE:

4 kommenttia

 1. :D hauskoja pikku kömmähdyksiä, no mut nehän kuuluu meidän jokaisen elämään,ja omalla tavalla ovat piristäviä,jos ovat harmittomia. Kyllä on ihana kun vähän tuli lunta valostamaan päivää ja mieltä ! Katsoin Elixirin ja siellähän sä näyt ihan kunnolla ! On ihana omistaa kunnon ystävä <3 Mukavaa viikon alkua ja koitahan pakertaa koulutehtäviä ;)

  VastaaPoista
 2. Niimpä mihi marraskuu katos!! Joulufiilis on kyllä ihan hakusessa, mutta lähtökuume vaan kasvaa. Mistä tulikin mieleen et meiän pitää alkaa skypettää!

  Ja toi viidenneksi alin kohta, niin on ihan hullua! ja cross fit on kova juttu vissii Reykjavikissa, mite ois joku treenimatka..? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO SKYPETETÄÄ !! <3 ja hehe ois kyl kova pikku reissu mut voi olla et oon aika kiinni noissa viidennen kohdan meiningeissä keväällä :D mut katsotaan jos repeis jotenki jossaa välis, pikku visiitti islantiin ja CF salille sielä ei ois hullumpaa hehe..

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig