By Laura Hämäläinen

2015/01/21

HULABALOON KESKELTÄ

IMG_6405
  IMG_6385

Hengissä ollaan (niukin naukin kiitos flunssan) ja päivät ovat jokseenkin sanoisinko, öh hektisiä. Boxin avajaiset kolkuttelee jo pelottavan lähellä - ensi viikolla avajaiset, apua! Pikkuhiljaa alkaa oikeasti konkretisoitua tämä homma. Päivät menee boxilla remppahommissa, pari kertaa viikossa käy vähän koululla pyörähtämässä ja omista treeneistä on menossa palauttava viikko, ei sillä että kipeenä ei kyllä paljon tarvitse muutenkaan treenata. Voipi olla, että seuraavan kunnon treenin pääsekin jo tekemään omalla salilla, heh.

Tänään oli onneksi jo flunssan suhteen hieman ihmismäisempi olo ja olinkin jonkin aikaa DuuniExpoilla pyörähtämässä. Pääsin oikein limuradioon asti kertomaan CrossFitistä ja radiohommilla jatketaan myös ensi maanantaina kun mennään Radio Voiman vieraaksi. Tänään oli siitä hyvä päivä myös, että sain vihdoin harjoittelupaikan tälle keväälle ja vieläkin näyttää hyvältä sen suhteen, että valmistun etuajassa.Viimeinen harjoittelu pois loppu kesästä ja sitten alkaa olla opparia vaille hommat paketissa.

Blogi on hieman kärsinyt kiireistä, mutta koitan tämän hässäkän keskeltä jotenkin ehtiä päivittelemään kuulimisia tännekin. Päivittäisiä kuulumisia pääset helpoiten seuraamaan instagramissa @laurahoooo!

Mitäs teille kuuluu? Onko kukaan tulossa ensi viikolla avajaisiin? 
SHARE:

4 kommenttia

 1. Noista avajaisista sen verran, että jos sinne tulee niin onko millainen varustus niinkö kenkien ja vaatteiden suhteen, että millaista kannattaa laittaan päälle? Ja millaset kengät sopii ekalle kerralle jos ei oo aikasemmin kokeillut crossfittia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treenikamat kannattaa varata messiin, ne voi vaihtaa sitten tottakai pukkareissa! Sisätreenikengät soveltuu oikein hyvin :-) seuraile ilmoittelua vielä täällä ja www.facebook.com/crossfitlahtiofficial, julkaisemme tarkemman avajaisten aikataulun viikonlopun aikana! :)

   Poista
 2. Varmaan kiirettä pitää boxin kanssa teillä, mut mahtavaa että se toteutuu ja avajaiset pian ! Koitahan jaksaa pakertaa sen koulunkin parissa,ei olis enää sulla paljoa jäljellä. En pääse avajaisiin pitkän matkan tähden,mutta olen hengessä mukana ja kivaa päivää sinne teille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon, pitää jaksaa tsempata nyt kyllä!

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig