By Laura Hämäläinen

2015/01/14

LUONNOLLINEN TREENIBOOSTERI?

IMG_6538

En ole juurikaan käyttänyt treeniboostereita ja luottoboosterina tähän asti onkin toiminut klassinen kahvi + kookos-/MCT-öljy. Vähän aikaa sitten törmäsin kuitenkin FSF Sport herbsiin ja ajattelin napata yrtit kokeiluun kaupan hyllyltä. Nyt varsinkin kun arki koostuu koulusta ja remontoimisesta, on pieni lisäenergia paikallaan ennen treenejä enkä kuitenkaan halua tyrkyttää keholleni teollisesti tuotettuja, lisäaineita sisältäviä tehonlisääjiä. Joten, miksipä ei yrttejä?

Sport Herbs -juomajauhe sisältää neljää adaptogeenistä yrttiä, joiden tehtävä on auttaa kehoa mukautumaan haastaviin olosuhteisiin - tässä tapauksessa kovaan treeniin. Tuote on täysin gluteenitona, sokeriton, kofeiiniton sekä lisä- ja säilöntäaineeton. Sen voi sekoittaa kylmään veteen tai miksipä ei vaikkapa aamulla vihersmoothien joukkoon, ja sen maku on omasta mielestä miellyttävä ja luonnollinen. Tuotteen ominaisuuksiksi on listattu FSF nettisivuilla kestävyyden ja palautumisen paraneminen, uupumisen ehkäisy sekä hermojärjestelmän tasapainottaminen. Not bad, right? 

Omat fiilikset ovat kyllä positiiviset, esimerkkinä eilinen. Aamusta kouluun ja tunnetusti ensimmäisen koulupäivän jälkeen on pää aina semisti jumissa. Koulusta suoraan maalikauppaan, jossa saimme kulutettua aikaa reilu pari tuntia (huom. nyt ymmärrän miltä miehistä tuntuu ikeassa) ja tämän jälkeen raahailtiin vielä remppakamoja boxille. Kaiken tämän jälkeen ei olisi suoraan sanottuna vähempää kiinnostanut lähteä treeneihin, mutta päätin kuitenkin että vetäisen herbsit naamaan ja lähden yrittämään josko kyykyt irtoaisi. Ja, tadaa mitäpä vielä - kulki treeni niin hyvin, että ennätykset senkun paukkui sarjapainoissa ja koko kropassa aivan jäätävä hurmostila!! OHS meni 5x55kg (kun edellisellä kerralla sain 52,5kg:lla yhden toiston ja jouduin laskemaan painoja saadakseni tehtyä ehjän sarjan), etukyykytkin meni vitosina 65kg:lla ja sain 2x2 leuanvetoakin, BOOM. 

Onko teillä kokemusta Sport herbseistä? Jos ei, kannattaa testata!
SHARE:

13 kommenttia

 1. Mulla on noita himassa, mut aika vähän tullut käytettyä. En oo huomannu erityistä vaikutusta treeneihin ja mun mielestä toi maku on aivan järkyttävä :-D Sillon tällöin tulee kuitenkin vedettyä toi napaan jos kaipaan lisäboostia, et ainakin lumevaikutuksen myötä treenit luistais paremmin hahaa! Kahvi on tunnetusti paras boosteri (näistä ei teollisista), joten mä tyydyn siihen ainakin toistaiseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D hehe, joko kyse oli itselläkin lumevaikutuksesta tai sitten se oikeasti toimi haha! ja joo kyllä kahvi ja kookosöljy on ihan mahti!

   Poista
 2. Veteen sekoitettuna toi on musta kyllä kamalan makuista, mutta smoothiessa menee ja on kyllä piristävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo smoothiessa ei kyllä maistu millekään, vedenkin kanssa menee kyllä kun vaan hörppii ! :D kiva kuulla että lukijoillakin kokemuksia!

   Poista
 3. Wau hienoja enkkoja!
  Taidan itekkin kokeilla tota Herbsiä, kunhan osuu kaupassa silmään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainakin punnitse ja säästä kaupoissa ja varmaan muissakin luontaistuotemyymälöissä kuten ruohonjuuressa on :-)

   Poista
 4. Ei ole kokemusta, mutta kuulostaa hyvältä! Joskus iltasin väsyttää (laiskottaa) niiiin paljon ja tuntuu ettei salitreenistä siksi saa kaikkea irti :/ Missä näitä myydään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa testata! luontaistuotekaupoista löytyy eli punnitse&säästä, ruohonjuuri ainakin :)

   Poista
 5. Hienoja enkkoja! :) En ole kokeillut. Voisinkin googlettaa pikkaisen lisä tietoa tästä. :)

  VastaaPoista
 6. Kuulosta hyvältä :) Mä oon välillä niin loppu iltaisin ja ei millään meinaisi jaksaa enää töiden jälkeen raahautua salille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muistaa säännölliset ateriat pitkin päivää ja sitten itsellä toimii ainakin melkeimpä parhaiten että menee suoraan koulusta/hommista treeneihin niin ei ehdi jämähtää kotiin :D !

   Poista
  2. Wau kuulostaa hyvältä! En ookaan kuullu tästä ennen.. Oon joskus käyttänyt just sellasia teollisia lisäaine pommeja mut enää ei yhtään kiinnosta sellaset, tää vois olla kokeilun arvoinen :)

   Tosi kivalta muuten vaikuttaa sun blogi, ku nyt ihan just löysin tän! :)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig