By Laura Hämäläinen

2015/01/11

ARKIELÄMÄÄ


2
  1
  5   3
  6
/ photos from my instagram @laurahoooo

Viimeinen lomaviikko on lopuillaan ja melkein kuukauden tauko koulusta alkaa olla ohitse. Tiistaina paluu koulun penkille ja heti kärkeen tentti, eipä voisi parempaa aloitusta odottaa haha. Ilahduin kyllä suuresti kun merkkailin kevään koulutunnit kalenteriin ja huomasin, että koulua on keskimäärin kaksi päivää viikossa aamusta puoleenpäivään ja yhtenä viikkona on jopa hurjat neljä päivää koulua. Not bad siis! 

Pikkuhiljaa alkaa boxihommatkin edetä hulabaloo -vaiheeseen eli ensi viikolla alkaa paitsi koulu, myös armoton maalaaminen ja pintaremontti jotta saadaan paikat kuntoon avajaisiksi. Saa nähdä miten riittää energiat omiin treeneihin seuraavan parin viikon aikana, mutta yritän parhaani mukaan koittaa niitäkin jossakin välissä ehtiä tekemään. On kyllä todella jännittävää kun päästään tekemään tilasta meidän näköinen ja pikkuhiljaa näkee sitten miten se boxi siitä valmistuu!

Oon nauttinut älyttömän paljon siitä, että koulusta oli pidempi paussi. Tehnyt ihan mielettömän hyvää henkiselle jaksamiselle ja onneksi alkaa olla latautunut fiilis myös koulun suhteen. Edessä on loppurutistus opintojen suhteen eikä sitä onneks ihan hirmuisesti olekaan jäljellä - kolme kurssia, oppari ja kaksi harjoittelua. Outoa ajatella miten nopeasti loppuaika opintojen parissa tulee varmasti menemään kun rinnalla pyörii valmennus- ja treenihommat ja on sitä vähän pientä viikonloppureissuakin onneksi kaiken raatamisen keskelle suunniteltu. 

Mitenkäs teillä? Joko koulut on alkaneet? Saitteko latailtua akkuja lomalla riittävästi? 
 
SHARE:

5 kommenttia

 1. Ihania hyvän fiiliksen kuvia <3 Maalaushommia ootellessa ;D

  VastaaPoista
 2. Edelliseen postaukseen liittyen: ihan hurjasti onnea ja tsemppiä tulevaan! Ei voi sanoa kuin vau - oot kova mimmi! ;)
  Karita

  ps. Sun innoittamana käsilläkävelyn oppimisesta on tullut mulle nyt joku juttu - kotona seistään käsillä seinää vasten ja painireenien jälkeen treenaillaan kävelyä - torstaina meni jo muutama metri! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wau kiitti karita!! tuu ihmeessä avajaisiin kurkistamaan sitten ;-) ja hei, huimasti tsemppiä käsillä kävelyyn, tägää instassa hei joskus ni nään ku handlaat ;)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig