By Laura Hämäläinen

2015/01/03

UUDEN VUODEN TOIVEET

IMG_6535  
Uusi vuosi, uusi minä. Kuulostaako tutulta?

Tammikuussa aloitetaan eniten elämänmuutosprojekteja. Halutaan laiduttaa, aloitetaan kuntosaliharrastus, ollaan tipattomalla, sokerittomalla, mehupaastolla, detoxilla, tehdään uuden vuoden lupauksia ja yritetään luoda uusi parempi minä. Mitäpä jos tänä vuonna tekisitkin lupausten sijaan uuden vuoden toivomuksia?

Näin täällä kivan idean ja tartuin heti tuumasta toimeen. Ideana kirjoittaa 20 toivetta / hyvää asiaa jotka toivoo tapahtuvan alkaneen vuoden aikana. Vuoden päästä sitten on hauska katsoa purkissa olevat laput ja nähdä kuinka moni toiveista / tavoitteista on toteutunut. Itse asetin 10 treeniin liittyvää toivetta ja 10 muuhun elämään liittyvää toivomusta. Osa oli selkeitä treenillisiä tavotteita, jotka varmasti saavuttaa kovalla työllä ja osa sitten enemmän ihan puhtaita toivomuksia. Viime vuonna kirjoittelin lapulle muistiin kivoja asioita ja oli hauska lukea ja muistella tapahtumia vuoden vaiheessa. Ajattelin tänäkin vuonna kirjoitella toiveiden lisäksi merkittäviä päiviä ylös lapulle ja tallettaa sen tuohon samaan lasipurkkiin. 

Teittekö te uuden vuoden lupauksia vai onko ne mielestäsi aivan turhia? Millaisia toiveita sinä asettaisit tälle vuodelle?
SHARE:

6 kommenttia

 1. Tää on kiva idea, voisin kans (ainakin yrittää) toteuttaa ! :) Samoin nuo merkittävät päivät.

  VastaaPoista
 2. Hauska idea :) Mä asetin uudelle vuodelle ennemmin tavoitteita, joista suurimpana gradun saaminen valmiiksi ja pienemmät liittyykin sitten (ei niin yllättäen) treeniin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vähän samansuuntaisia juttuja itselläkin oli, opparia ja treeniä.. :D

   Poista
 3. Tää on kyllä ihan super kiva idea!! Pitäsköhän itekin toteuttaa :D Löytys valmiiks jo yks turha ja typötyhjä lasipurnukka 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;-) kannattaa, oli kiva lukea viime vuoden lappuja!

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig