By Laura Hämäläinen

2015/09/12

HOTEL MORNING

IMG_8485

Huomenta Helsingistä! 

Nappasin eilen illalla töiden jälkeen junan kohti Helsinkiä ja nyt makoilen aamupalan jälkeisessä ruokakoomassa muhkeassa sängyssä joka tekisi oikeastaan mieli ottaa mukaan kotiin (:D). Mikä siinä onkin, että hotellien peitot ja tyynyt tuntuu aina niin tajuttoman paljon paremmilta kuin ne omat kotona? 

Nyt taidan laittaa jotain aivot narikkaan videoita pyörimään ja nauttia hetken aikaa löhöilystä ennenkuin lähdetään seikkailemana kohti Björn borgin tapahtumaa. Onneksi on reittiopas.. 

Palaillaan! Muista, että voit seurailla päivän menoja snapchatissa nimimerkillä laurahoooo! 

IMG_8484
SHARE:

2 kommenttia

 1. Moi! Löysin sun blogin ja lueskelin sitä jonkun tovin. Sun blogista saa hirveesti motivaatiota treenaaminen! :D oisko sulla mitään vinkkejä alottelijalle, miten voisi terveellisesti lähteä kasvattamaan lihasmassaa?:) ps. Hoikka olen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heip!

   lihasmassan kasvuun tarvitsee riittävästi ruokaa eli kulutukseen nähden pitää tulla n. +500kcal ylimääräistä päivittäin (nyrkkisääntönä) ja sitten lihasmassaa kasvattavaa treeniä. 8-10 toiston sarjat, 3-4 kertaa toistettuna niin, että sarjat viedään sisulla loppuun asti aikaan saa lihasmassan kasvua kun jaksaa pitkäjänteisesti treenata :-)

   kyllä meihin luontaisesti hoikkiinkin voi tarttua lihasta! ;-)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig