By Laura Hämäläinen

2015/09/09

YHDEN PÄIVÄN RUOKAPÄIVÄKIRJA

Ruokaan ja syömiseen liittyvät tekstit ovat olleet pidettyjä ja en olekaan pitkään aikaan jakanut konkreettista ruokapäiväkirjaa (en tiedä olenko oikeastaan koskaan?). Noh, lomaviikon torstaina ajattelin toteuttaa tämän idean ja kasasin yhteen päiväni syömiset. Hieman poikkeuslaatuinen päivä siinä mielessä, että en juuri koskaan nuku normaalisti noin pitkään ja parhaimmillaan syön ennen klo 11 jo lounasta aamutreenin jälkeen :D Myöskään en treenannut torstaina vaan kyseessä oli totaalilepo. Voisin toteuttaa vastaavanlaisen postauksen kahden treenin päivästä sillä treenit vaikuttavat aika suuresti ateriarytmiin. 

IMG_8288


09:35 Nukuin loman kunniaksi todella pitkään (luksusta). Aloitin aamun testiin saamallani Forever aloe berry nectar -shotilla. 

09:55 Jättimäinen smoothie jossa ainesosina: 1 banaani, 1 avocado, 2,5dl mustikoita, 1rkl northforce pure whey -proteiinijauhetta, loraus mct -öljyä, 2 rkl chia siemeniä, 1tl macaa, loraus kaurajuomaa ja vettä.

10:15 Kupillinen kahvia. 

12:15 Runsas lohisalaatti koulun ruokalassa, jossa mm. lohta, paprikaa, melonia, auringonkukansiemeniä, kurkkua, tomaattia, raasteita.  Järkytyin salaattilounaan hinnan noususta (!!!!) 

IMG_8296

IMG_8297


13:00 Iso mukillinen vihreää teetä ja jokin hauska kookoksinen jälkiruokapötkö (:D) 

15:20 Jauhelihaa, parsakaalia, fetaa, turkkilaista jogurttia.

17:30 Kupillinen kahvia (ompas poikkeuksellisen kahvintäyteinen päivä)

IMG_8300


18:40 Riisiä, kookosmaitopohjaista kanakastiketta, avocado-cashewpähkinä-feta-salaattia, turkkilaista jogurttia. 

19:20 Leffaeväänä kotisohvalla itsetekemää banana breadia (nam) 

21:30 Mukillinen FSF instant reishiä ja lisää banana breadia.... 

IMG_8318

IMG_8309

ps. muistakaahan että täällä voitte vielä osallistua arvontaan jossa palkintona pääsy Björn Borg -kutsuvierastreeniin sekä tuotepalkinto!
SHARE:

4 kommenttia

  1. OI NAM! Näyttääpäs superherkulliselle :) Ihanaa myös, että uskallat syödä reippaasti. Se varmasti näkyy myös suorituskyvyssä treeneissä :) monet kun tuntuvat vetävän hirmumäärän treeniä linnunannoksilla...

    ~Hilla
    http://thisismycupofcoffee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, mun kaverit / poikaystävä / vanhemmat ym. naureskelee aina sille miten paljon syön :D mutta minkäs sille mahtaa kun kulutus on aika kovaa tasoa, niin on sitä energiaakin saatava ja miniannoksista tulee vain kiukkuiseksi :D

      Poista
  2. Kuinka paljon aktiivisesti liikkuvan 18v tytön kannattaisi suhteessa sitä riisiä ja kanaa lautaselleen lapata? Onko 100g kanaa ja 100g riisiä (keitetyn riisin paino) liian vähän?

    VastaaPoista
  3. Heippa Laura! tää on kyllä suhteellisen vanha potaus jo mutta kyselisin tosta banana breadistä että löytyiskö sille reseptiä? Ihan super hyvän näköstä!! :) kiva jos vastaat <3

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig