By Laura Hämäläinen

2015/09/07

TREENIKAVEREITA x BJÖRN BORG

Yhteistyössä Indiedaysin ja Björn Borgin kanssaSweat, swipe and socialize
IMG_8366

Yksi asia mikä CrossFitissä lajina itseäni kiehtoo on se uskomaton energia jonka saan samanhenkisistä treenikavereista. Vaikka ajoittain yksin treenaaminen on myös suositeltavaa, nautin silti enemmän treeneistä jotka saan jakaa hyvien tyyppien kanssa. 

Björn Borg on lanseerannut uuden, hauskan tavan löytää samanhenkisiä treenikavereita lähiympäristöstäsi - olit sitten missä päin maailmaa tahansa. Sprinter -sporttisovellus on ladattavissa ilmaiseksi appstoresta ja mahdollistaa treenikaverin löytämisen nopeasti ja helposti vaikkapa lounasworkoutin ajaksi. Sovellus on näppärästi yhteydessä facebookkiin ja instagramiin ja omien treenivideoiden siirtäminen näistä vanhemmista, päivittäin käytössä olevista sovelluksista on helppoa ja nopeaa. 

IMG_8372

+ Helppokäyttöisyys - lataus sujui nopeasti ja käyttöönotto oli looginen
+ Visuaalisesti miellyttävä
+ Ilmainen
+ Voit kerryttää energiapisteitä sovellukseen helposti, 1 askel = yksi piste
+ Videoiden ja treenikuvien siirtäminen esim. instagramista on helppoa 
+ Ikäänkuin aktiivisten ihmisen "tinder" (itse en ole tinder -vaihetta ikinä elänyt ja sovellus onkin ottanut ideoita suositusta deittisovelluksesta) 
+ Voisin hyvinkin kuvitella esim. reissussa hyödyntäväni tätä (esim eilen aamulla kaipailin treenikamua paimion kentälle tekemään murphia :D meinasin jo pistää instagramiin seuranhakuilmoituksen..)
+ Treenaaminen vaan on sata kertaa siistimpää porukalla ja crossfit on myös madaltanut kynnystäni tutustua täysin tuntemattomiin ihmisiin - suosittelen muillekin!

- Saatavissa toistaiseksi vain iphoneen  

- Lajivalikosta puuttui crossfit (:D)

IMG_8377

Tämän viikon lauantaina 12.9. vietetään Björn Borg Sprinter Workout -tapahtumaa Helsingin kaivopuistossa klo 11-13. Tapahtumassa juhlistetaan Sprinteriä ja tapahtumassa on mukana CrossFit Basementin huiput valmentajat vetävät CrossFit -tyylisen treenin. 

Voit päästä kaverisi kanssa mukaan kutsuvierastapahtumaan osallistumalla lukijakilpailuun! Testaa Sprinter -sovellusta ja kerro kommenttiboxiin miten meni ja mitä mieltä olit sovelluksesta. Jos et pysty testaamaan sovellusta, kerro millä lajikriteerillä etsisit treenikaveria. Osallistuneiden kesken arvotaan kutsu Björn Borg Sprinter Workouttiin kahdelle! Tapahtumasta saa lisäksi mukaan Björn Borg tuotekassin! 

Nähdään toivottavasti kaivopuistossa! 


IMG_8426

SWEAT
The app is powered by energy points. Gain them by exercising with your iPhone.

SWIPE
Flick through sporty people in your city or across the world. See their favorite sports and daily activity.

SOCIALIZE
Chat with your matches directly inside the app. Set a date and time to workout together.


Sprinter is developed by Swedish fashion brand Björn Borg and is completely free to use and contains no ads.IMG_8421
SHARE:

6 kommenttia

 1. Oi vitstit kuulostaapa hyvältä sovellukselta!! Itsekkään en ole vielä koskaan lämmennyt tinderille, mutta tää kuulostaa aivan huipulta! En valitettavasti pystynyt vielä testaamaan sovellusta, mutta etsisin treenikaveria ainakin ulkotreeneihin. Sillä kun kuulen sanan mäkitreeni tai spurttivedot, niin pelkohan siinä tulee että ei jaksakkaan, niin siinä vaiheessa treenikaveri ois kyllä ihan mahti !! :)
  Muutin nyt Helsinkiin alkusyksystä ja välillä kyllä tulee fiilis että olishan se kiva saada salillekkin esim. bodypumppiin, grittiin tai spinniin kaveri mukaan. Joten heti kun saan ladattua appin niin täytyy kyllä testata ihan käytännössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. loistavaa! noi mäkitreenit on kyllä ehdottomasti semmosia mihin pieni kirittäjä on kyllä ihan paikallaan :D !

   Poista
  2. Hei mut toi kuulostaa hienolta ! :)

   Poista
 2. Ideana kuulostaa aikas loistokkaalta - en malta odottaa, että pääsen testaamaan, kunhan nyt iPhonen saisin käsiini :---D

  Ois kiva saada reenikaveria ulkotreeneihin sekä lenkille - crossfitistä nyt puhumattakaan, sillä se on meikäläisenki feivöritti! Ihan huikea laji nääs. Poikaystävä kun asuu toisella paikkakunnalla niin hänen kanssaan ei päästä yhdessä sit käymään boksilla niin ois muksaa, jos löytyis joku muu samanhenkinen🐒

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä! Oma lemppari treenikaveri Olis sellainen, joka kannustaisi aina kun itselle tulee heikko hetki :)

  -aukki

  VastaaPoista
 4. Latasin sovelluksen puhelimeeni! Sovellus vaikuttaa mielenkiintoiselta ja helppokäyttöiseltä :-) Idea on myös super hauska, sillä treenikavereita voi etsiä sovelluksen avulla! Osallistuisin mielelläni lauantain treenipäivään!

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig