By Laura Hämäläinen

2015/09/26

UNBROKEN -KARSINTAFIILIKSET

IMG_5236

UNBROKEN -karsinta taputeltu ja jäi kyllä tosi hyvät fiilikset! Karsinta suoritettiin 23 minuutin aikana ja se oli jaettu kolmeen erikseen pisteytettävään osaan. Tällä hetkellä olen karsinnan 11. eli näyttää siltä että 24.10 kisaillaan Espoossa! 


Event1 AMRAP6 (eli mahdollisimman paljon toistoja kuuden minuutin aikana)


30 DU eli tuplanaruhyppyä
9 C2B eli leuanvetoa niin, että rinta osuu jokaisella toistolla tankoon

To be honest, oon tehnyt viimeksi chest to bareja treenissä maaliskuussa ja olen lapojen / puuttuneen voiman vuoksi vältellyt kyseistä liikettä erittäin taitavasti :D Testailin alkuviikosta vähän miltä se tuntuu "pikku" tauon jälkeen ja hämmästyin kun ne meni yllättävän kevyesti putkeen myötäotteella. 


Asetin varovaisen tavoitteen päästä viisi kokonaista kierrosta ja pääsin kuin pääsinkin tavoitteeseen ja vielä muutaman tuplanarun kuudennelta kierrokselta. En sekoillut kertaakaan tuplissa ja sain mukavaan tahtiin tehtyä chest to barejakin ilman totaali uupumista. Olin kyllä tähän osaan tosi tyytyväinen. 


Tulos: 199 toistoa


Event2 3RM Thruster in 6 minutes 


Raskaat thrusterit eivät ole ihan se vahvin osa-alue itsellä ja alkuviikosta olin saanut suhteellisen helpon kolmosen 55 kilolla. Laitoin suoraan ensimmäiseen yritykseen 57,5kg ja se tuli kyllä yllättävän hyvin ylös vaikka tuntui että kädet meni suht makarooniksi ensimmäisestä osasta. Hetken mietin yrittäisinkö vielä 60kglla, mutta päätin taktikoida ja ottaa pidemmän lepotauon ennen viimeistä osaa. 


Tulos: 57,5kg


Event3 AMRAP8


15 Wall ball @6kg

20 Snatch eli tempausta @25kg
20 Wall ball 
15 Snatch @35kg
25 Wall ball 
Niin monta tempausta @45kg loppuajassa kuin mahdollista

Wall ball on tälläiselle hujopille suhteellisen helppo liike ja onnistuin toisella kierroksella sähläämään muutaman no repin, mutta muuten ne sujui kyllä ihan kivasti. Tempaukset tein 25kglla viiden pätkissä ja 35kg alkaen tein yhden kerrallaan aina pudottaen tangon maahan välissä. Viimeiset 25 wall ballia tein putkeen ja loppuun sain vielä kolme 45kgn tempausta. 

Tulos: 98 toistoa


IMG_5269
SHARE:

1 kommentti

  1. No huh,kuulostaa melkoiselta rääkiltä! Mut hienoo että hyvin meni ja fiilis hyvä :) Sit vaan Espooseen taistelemaan sijoituksesta !

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig