By Laura Hämäläinen

2015/09/10

KOHTI ENSIMMÄISTÄ LEUANVETOA?

* Yhteistyössä Reebok Suomi
IMG_8440

Miltä kuulostaisi kuuden viikon mittainen treenihaaste jonka aikana pääset kehittymään leuanvedossa, kyykyssä ja käsilläseisontapunnerruksessa? Not bad, right?! 

Reebok haastaa yhdessä Intersportin kanssa tekemään yhdessä muiden osallistujien kanssa yhteensä 50 000 toistoa! Tämän jälkeen kaikki haasteeseen osallistuvat saavat alennusta treenivaatteista ja -kengistä. Viikoittain arvotaan myös 50€ arvoisia lahjakortteja ja haasteen päätteeksi arvotaan 500€ arvoinen lahjakortti! 

Täältä löytyvät treenihaasteen tekniikkavideot joilla opastetaan alkuun oikeanlaisia progressioharjoitteita käyttäen. Sivuilta löytyy myös ammattivalmentajien suunnittelema viikko-ohjelma harjoitteiden suorittamiseen optimaalisen kehityksen takaamiseksi. Esimerkiksi leuanvedon harjoitusohjelma näyttää tältä!

Jos olet aina halunnut kehittyä siinä ensimmäisen leuanvedon saamisessa tai oppia käsilläseisontapunnerruksen - nyt sinulla on siihen loistava mahdollisuus! 

Jaa kokemuksesi treeneistä #treenisyksy #istreenihaaste #reeboksuomi ja olet mukana 50€ lahjakorttien arvonnassa! Let's go! 


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig