By Laura Hämäläinen

2015/09/22

SWEAT, SWIPE, SOCIALIZE

Yhteistyössä Indiedays ja Björn Borg

_MG_8387

Reilu viikko sitten lauantaina vieteltiin huippuporukalla treenin täyteinen päivä Helsingissä Björn Borgin Sprinter workout -tapahtumassa. Tapahtumassa juhlistettiin Sprinter -sovelluksen (sovelluksella on suomessa jo tuhansia käyttäjiä, olethan sinä yksi meistä jo? voit lukea siitä lisää täällä) lanseerausta ja treeneistä vastasi CrossFit Basementin valmentajat! Aurinko paistoi, hyvää seuraa ja huippu fiiliksellä vedettiin kiva paritreeni, jossa oli askelkyykkyä, burpeeta ja lankkupitoa. 

Vitsi näitä päiviä jää kyllä kaipaamaan syksyn edetessä ja päivien pimentyessä! Ulkona treenaaminen kavereiden kanssa on ollut kyllä yksi tämän kesän huippujutuista. Ehkäpä pitää talvella varata jokin reissu lämpimään niin pääsee toteuttamaan tälläisiä treenejä myös talvella, heh. 

Saatiin Björn Borgin syksyn mallistosta muutamat treenipöksyt ja paidat ja on kyllä pakko sanoa, että noi housut on ihan mielettömän hyvän malliset ja kivaa materiaalia! Yksi asiakaskin nauroi boxilla kun olin tuo toppi päällä, että "missäs muuallakaan sinua näkisi.." :D 

P1150806

_MG_8111

_MG_8272

_MG_8310

_MG_8182

_MG_8349

IMG_8493

Tästä voit vielä kurkata fiilisvideota tapahtumasta ja treenistä! 

SHARE:

1 kommentti

  1. Ihanat pöksyt <3 Välittyy hyvä treenifiilis kuvista ! Aurinko <3

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig