By Laura Hämäläinen

2015/10/12

BLOGIEHDOKKUUS x2

IMG_8586

Elokuussa blogini listattiin suomen top 10 treeniblogien joukkoon ja nyt jälleen on aika mahtava fiilis - blogini on nimittäin ehdolla kahdessa blog awards äänestyksessä! Ei voi kuin ihmetellä välillä miten huikeita juttuja on bloggaamisen kautta saanut kokea ja ennenkaikkea kuinka mahtaviin tyyppeihin olen tämän "sivutyön" kautta tutustunut. 

Indiedays Blog Awards on jälleen nurkan takana ja olen tänä vuonna ehdolla hyvinvointi/treenibloggaajien Motivation -sarjassa. Huikeeta! On huikeaa jo olla ehdolla ja mukana on todella kovia nimiä, mutta jos sinusta tuntuu että haluat omistaa äänesi minun blogilleni niin äänestämään pääset TÄSTÄ listasta / hakemalla The Moment. Äänestäjien kesken arvotaan mm. lahjakortteja sekä lippuja blogigaalaan. 


Kiitokset etukäteen jo kaikille teille jotka omistatte äänenne blogilleni, mutta ennen kaikkea kiitokset kaikille siitä että olette siellä lukemassa juttujani <3 


Ehdokasbanneri - Hyvinvointi -Indiedays Blog Awards

Toinen blogiehdokkuus on Saleduck Health Blogger Awards johon on valittu suomalaisia treeni/hyvinvointibloggaajia. Ehdolla on 10 blogia ja ehdokkuuden perusteena raati on käyttänyt laadukasta sisältöä, persoonallisuutta sekä blogin tapaa inspiroida ja toimia alan suunnan näyttäjänä. 

TÄSTÄ pääset äänestämään blogiani - kiitän jo etukäteen kaikista äänistä <3 

IMG_8588
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig