By Laura Hämäläinen

2015/10/16

VIIKON PÄÄSTÄ


Yhteistyössä ostohyvitys.fi

IMG_8717

Kilpailuihin on viikko aikaa ja hiljalleen katseet kääntyvät jo ensi viikon herätteleviin ja valmistaviin treeneihin. Kieltämättä kyllä supersiisti fiilis päästä kisailemaan ja unbrokenista on tulossa kuulemma hieno tapahtuma. Omalta boxiltakin on lähdössä hirmuisen suuri kannustusjoukko! (ootte supereita kaikki!!) 

Tämä viikko on ollut hirveän hektinen, töitä on kasaantunut ihan luvattomat määrät ja treenejäkin on tehty vielä ihan normaalisti kahdesti päivässä. Viikonloppukin menee poissa kotoa joten pientä stressin poikasta meinasi päästä tulemaan kun tuntui hetkittäin, että loppuu vuorokaudesta tunnit kesken. Noh, nyt ollaan jo onneksi voiton puolella ja suurimmat rästihommat on tehtynä!

Ensimmäiset lajijulkaisut tehtiin pari päivää sitten ja perjantaina luvassa on sotilasesterata sekä kolmen kilometrin juoksu painoliivin kanssa. Ensimmäinen laji tulee olemaan aivan supersiisti, kunhan sen verran huolella vetää ettei pyöräytä nilkkoja ympäri (:D). Toinen laji on melkoinen mental challenge, mutta eiköhän siitäkin selviä! Jännää nähdä mitä lauantaille on sitten keksitty. 

Onko teistä ketään tulossa katsomaan kisoja ensi viikolla? 

IMG_8716

ps. Im so ready for the winter (!!) Tilasin uuden niken talvitakin ostohyvitys.fi palvelun kautta ja kannattaa hyödyntää nyt mahdollisuus 5€ bonukseen jos liityt palveluun tästä!

Ostohyvitys.fi palvelun kautta saat nettiostoksesi aina halvimpaan mahdolliseen hintaan ja itsekin klikkailin takin asokselta kotiin juurikin tämän palvelun kautta - samalla tienasin itselleni ostoksesta yli 5€ bonusta! Aion kyllä tästä eteenpäin hyödyntää palvelua aina netistä shoppaillessani!  Itselle se onkin ikäänkuin "nettikauppojen bonuskortti" siinä missä s-etukortti on ruokakaupassa, hehe.

Fun fact vielä loppuun, takki on oikeasti miesten takki (:D) mutta se oli niin ylihieno ja sopivan sporttinen niin miksipä ei. Untuvatakit näyttää muutenkin suht unisex -mallisilta joten who cares! Takki on mulla kokoa S ja juuri sopiva <3 
SHARE:

1 kommentti

  1. Palasin juuri blogitauolta ja tosi ihana huomata, että mun yks lempiblogeista on edelleen pystyssä! Aloitin juuri elämäntaparemontin ja saan tästä blogista varmasti siihen hyvää lisäpotkua ja vinkkejä :)

    http://lihavapupu.blogspot.com

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig