By Laura Hämäläinen

2015/10/26

KISA VIIKONLOPPU TAKANA!

IMG_2035

Huh mitkä kaksi päivää sai viettää UNBROKEN -kilpailuissa! Olen todella tyytyväinen omiin suorituksiini ja sain hirmuisesti uskoa siihen, että oikeaan suuntaan ollaan todellakin menossa. Nälkä kasvaa syödessä ja nyt nöyränä takaisin perusasioiden pariin - koko talvi omistetaan vankan pohjan rakentamiselle, niin voiman, tekniikan kuin peruskestävyyden osalta. 

Nyt tiedän, että kisaaminen on se mitä haluan tehdä ja nautin kyllä joka hetkestä noiden kahden päivän aikana. Mukaan jäi hienoja onnistumisia - tempauksen PR, ensimmäiset (6!!!) bar muscle upit sekä lähdin semifinaaliin naisten kuumassa erässä eli pääsin maistelemaan top10 fiiliksiäkin hetken aikaa. Lopullinen sijoitus oli 12/40 ja tästä on todella hyvä jatkaa eteenpäin! Kirjoittelen myöhemmin tällä viikolla tarkempia fiiliksiä lajeista. 

Kiitokset kaikille ketkä olivat tukemassa ja tsemppaamassa kisamatkaani - vanhemmat, ystävät, boxilaiset ja valmentajat Jussi ja Antti. Ilman teitä en olisi puskenut niin kovaa. Kiitos Reebok Nordics, Nocco BCAA Finland, Northforce ja Tommi Kittelän käsienhoitosponssi (<3) ! Kiitokset myös kaikille tsemppikommenteista instagramissa, facebookissa - olette huikeita! 

Suuri kiitos myös kilpailun järjestäjille! Todella hieno kisa, hyvä tunnelma ja hommat toimivat loistavasti. Nyt kohti seuraavia haasteita!

IMG_2592

Photos: Sami Vaskola
SHARE:

16 kommenttia

 1. Olipa huikeat kisat ja ihana oli olla näkemässä millä palolla olit itse taistelemassa <3 Upeeta ! T. Äiti

  VastaaPoista
 2. Upeesti kisattu, Laura! :) Erityisesti ku tulit siihen nenän alle tekemään maveja, ni huh huh ... kyllä susta näki että kaikkes annoit. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siinä vaiheessa alko olla jo vähä irvistystä naamalla .. :D

   Poista
 3. Toivottavasti kerrot pian lisää, vaikuttaa sen verran hienolta mitä nyt tässä kirjottelin ja aiemmin instasta (?) kattelin!! :) Ja huippua, että tuo kisaaminen tuntu ihan omalta hommalta!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut superonnistuneista kisoista!! Instasta seurailin innoissani miten kisat kulki. Kova työ todellakin palkitaan!! Olet mun esikuva urheilijana ja motivaattori :)

  VastaaPoista
 5. Oot kyllä huikee nainen !!!! Mikä urheilija ! Motivoit toisia paljon kiitos siitä Laura !:)

  VastaaPoista
 6. Hei Laura, kerron sulle että oot mun ehdoton suosikki! Saan motivaatiota omaan hyvään olooni ja jaksan jälleen uudelleen ja uudelleen lähteä treenaamaan vaikka mieli tekisi jäädä sohvan nurkkaan ;) Kiitos siitä sulle!!!! Tsemppiä sulle itsellesi treeniin ja tuleviin kisoihin !

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig