By Laura Hämäläinen

2016/04/24

MINÄ KUULUN TÄNNE


Selailen parhaillaan verkkaisesti lomakuvia sohvan nurkassa ja fiilistelen kuviin tallentuneita hetkiä - lämpöä, rentoutta, iloa, kiireettömyyttä.

Katsellessani itseäni kuvista näen tasapainoisen, onnellisen ihmisen. Kumpa olisin voinut sanoa itselleni vuonna 2010 että hei sinä nuoren naisen alku, vaikka sinusta nyt tuntuu että maailman seinät kaatuvat niskaasi ja tunnet, ettet kuulu mihinkään - sinun aikasi koittaa vielä.

Haluan sanoa saman sinulle siellä. Vaikka elämä välillä potkii päähän, usko siihen että hankalat ajat eivät jatku ikuisesti. Vaikka välillä seinät kaatuisivat päälle, tulet varmasti rakentamaan niistä vahvemmat. Tulet löytämän oman paikkasi, tulet ymmärtämään mihin sinä kuulut.

Me kaikki kuulumme johonkin.IMG_9817 IMG_9818
SHARE:

4 kommenttia

 1. Kiitos sun mahtavasta blogista ja vinkeistä instagramissa 😊
  Kiva tuo paita, onkohan sitä saatavilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos anu ihanasta kommentista! ja toi on oikeastaan mun poikaystävän paita jonka mun äiti osti sille joululahjaksi muistaakseni sokokselta :D ..

   Poista
 2. Ajattelin otsikon nähdessäni, että en mä tällasta lue, ei kiinnosta syvällisyydet. Onneks luin, osu omalle kohdalle just sopivasti, niin että ihan itku silmässä nyt rustaan tätäki kommenttia. Kiitos sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa heh ! no vitsi, kiitos sulle ihanasta kommentista :)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig