By Laura Hämäläinen

2016/04/28

TEHO SPORT

IMG_9974

* Yhteistyössä Indiedays & Teho Sport

Pääsin Indiedaysin ja Teho Sportin kampanjan myötä testaamaan jotain mitä en koskaan ole millään tasolla edes yrittänyt, nimittäin surffausta !! Reissussa meidän piti käydä alkeistunnilla, mutta sairasteluiden takia ei löydetty sopivaa päivää ja se jäi hieman harmittamaan meitä molempia. Onneksi surffata voi nykyään myös sisällä! Oltiin  siis  poikaystävän kanssa aivan fiiliksissä tästä mahdollisuudesta ja vaikka mäkihyppääjälle laji tuntui olevan hieman helpompaa, oli molemmilla kyllä ihan sairaan hauskaa ja pitää kyllä päästä uudestaan! Lajikokeilun lisäksi testailtiin TEHO-sport sarjan tuotteita.

IMG_9967 IMG_9971

Itse olen vasta viimeisen vuoden sisällä ymmärtänyt urheilujuomien merkityksen treeneissä ja omassa suorituskyvyssä. Ennen join aina treeneissä vettä, mutta kuulun niihin tyyppeihin jotka hikoilee niin että hikeä tippuu lattialle, silmiin, suuhun.. :D Hien mukana menetämme paljon tärkeitä suoloja ja vaikutus näkyy suorituskyvyssämme. Tiesitkö, että jo 2% nestevajaus voi heikentää suoritustehoamme jopa 20%?

TEHO-Sport urheilujuomat ovat hypotonisia, mikä tarkoittaa sitä, että niiden suolapitoisuus on kehon luonnollista suolapitoisuutta alhaisempi imeytymisen edistämiseksi. Lisäksi juoman hiilihydraattikoostumus on luotu edistämään nopeampaa imeytymistä suorituksen aikana ja näin ylläpitämään nestetasapainoa = parempi suorituskyky. Itse huomaan kyllä treeneissä eron kuin yöllä ja päivällä jos keho pääsee kuivumaan liikaa, varsinkin kesällä/lämpimässä kun hikoilu on ihan tolkuttomissa mittasuhteissa.

Vaikka vesiurheilussa ei tuntenut samalla tavalla hikoilua ja elimistön "kuivumista" kuin omassa lajissa, niin oli kyllä melkoisen tärkeää saada kunnon nesteytys surffisession päätteeksi. Pieni saunominenkin ehkä vaikutti asiaan ja poikaystävän sanoin "on kyllä paljon kätevämpää kun mukana valmis juoma eikä tarvitse alkaa sotkemaan minkään jauheiden kanssa". Omenan makuisesta urheilujuomasta tuli mieleen lapsuuden omenamehu (:D) eikä juomasta paistanut läpi lainkaan teollista sivumakua, jes!

IMG_9983

Toinen itselle tärkeä osa treenirutiineja on palautusjuoma. TEHO-sport palautusjuomasarjasta löytyy kaksi erilaista tuotetta voima- ja kestävyysharjoitteluun. Voimaharjoitteluun tarkoitetut juomat sisältävät 28g proteiinia ja kestävyysharjoitteluun tarkoitetut juomat sisältävät suhteessa hieman enemmän hiilihydraatteja. Lisäksi tuoteperheeseen kuuluu uusi kreatiinia sisältävä palautusjuoma voimaharjoitteluun. Makuina löytyy suklaa, banaani-suklaa, mansikka ja valkosuklaa. Oma ehdoton suosikki on ihan toi perus suklaa !! NAM.

Rikulla odotti vielä surffin päätteeksi kotona omat treenit joten nopeasti imeytyvä palautusjuoma oli kätevä ja suklaan mausta tuli kuulemma mieleen suklaavanukas eli ei huono! Täytyy kyllä itsekin myöntää, että mausta ehdoton 10+ - kyllähän noita vetelis vaikka välipalaksi kolme tölkillistä.

IMG_9989 IMG_9992

TEHO Sportin Instagram tilillä on käynnissä kilpailu (@tehosport) jossa myös sinä voit voittaa aktiivisen lajikokeilun ja TEHO-sport tuotepakkauksen. Kilpailuun osallistutaan tägäämällä Teho Sport -logolla varustettuun kuvaan kenen kaverin kanssa haluaisit päästä kokeilemaan kuvassa esiintyvää lajia! Kilpailu on käynnissä 15.5. asti. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi lajikokeilu ja tuotepakkaus.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig