By Laura Hämäläinen

2016/04/06

PIAN LOMALLA

IMG_9583

Huh, kolme työpäivää tämä mukaan laskettuna ja sitten onkin kokonaiset 10 päivää lomaa! Ensimmäinen viikko kesälomasta vietetään nyt ja suuntana onkin reissu auringon alle. Toinen viikko kesälomasta odottelee sitten elokuun loppupuolella ja silloin pääseekin sitten reissuun yhdessä perheen kanssa. Ollaan viimeksi oltu koko perheen voimin matkalla kahdeksan vuotta sitten joten oli jo aikakin päästä uudestaan!

Kävin viime viikon lauantaina CrossFit Kirkkonummella pitämässä ensimmäisen liikkuvuus- ja kehonhuolto seminaarin ja vitsi miten se olikaan siistiä (!!!). Seuraavat seminaarit on lyöty jo lukkoon ja paikat menevät kuin kuumille kiville - aika huikea fiilis kyllä tästä. Ilmottauduin tässä yksi ilta itse urheilufysioterapian peruskurssille niin tulee omaakin osaamista päivitettyä sitten taas lisää. Odotan kyllä tätä koulutusta innolla ja saa nähdä mitä muuta kivaa sitä vielä tänä vuonna keksisi itsekin opiskella.

Tällä hetkellä omissa treeneissä on kova keskittyminen kohti Karjalan Kovin kilpailuja elokuussa ja karsinta kisaan suoritetaan keskikesän tuntumassa. Tänään aloitettiinkin päivä juoksutreenillä radalla ja virallisesti alkoi myös tämän tyypin juoksuprojekti sillä  muistissa on vahvasti Unbrokenista kaikista heikoin sijoutus perjantain juoksulajista (:D). Noh, tämä projekti on hyvä aloittaa ensi viikolla auringon alla lämmössä, heh.

Treenit kulkee kokonaisuudessaan oikein kivasti, tulokset nousevat koko ajan ja tuntuu, että kaikki palaset ovat aika kivasti kohdillaan palautumisen ja levonkin suhteen. Ensi viikolla tosin keskittyminen on hieman enemmän sen palautumisen ja rentoutumisen puolella ;-)


Päivittäisiä fiiliksiä voit seurailla IG ja snapchat: laurahoooo

IMG_9582
Vaatteet REEBOK / kello TOMTOM 
SHARE:

1 kommentti

  1. Hienoa että seminaarit vetää väkeä!! Mukavaa ja rentouttavaa lomaa !:)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig