By Laura Hämäläinen

2014/06/11

TUESDAY WITH ME

Monissa blogeissa on pyörinyt tämä mielettömän kiva päivä kanssani -postaus ja päätin eilen toteuttaa sen myös tänne oman blogin puolelle. Huvitti melkein kuinka tavallinen ja arkinen päivä eilen oli, mutta toisaalta tuleepahan ilmi ainakin se ettei mitään glamouria täällä puolen ruutua elellä, heh.
______________________________

IMG_1779
07:30 Herätys kello soi etäisesti unen läpi. Haparoin kohti puhelinta ja törkkään torkun päälle. Riku ei edes herännyt, perus meininki. 

07:38 Kello soi uudelleen vaatien nousemaan. Miten tää herääminen tuntuukin tänään näin vaikealta? Syytän mielessäni pimennysverhoja, painan vielä kerran torkkua ja käperryn vielä hetkeksi poikaystävän kainaloon. 

07:52 Vihdoin saan revittyä itseni ylös ja laahustan silmät ristissä keittämään kahvia. Ollaan pitkästä aikaa Rikulla. Katson kahvinkeitintä, yh. Mietin, että sille pitäisi tehdä perinpohjainen puhdistus... Ehkä myöhemmin tällä viikolla. 

08:13 Linnoittaudumme sohvannurkkaan syömään aamiaista. Katson säälittävän näköisiä riisikakkujani Rikun herkkuleivän vieressä ja naurahdan ääneen. Onneksi munakas on sentään herkullisen näköinen. Selaan puhelimellani Johannan uusimman blogipäivityksen läpi ja päätän tehdä tulevasta päivästäni samanlaisen postauksen. 

08:16 Napsautetaan yksi täykkäreiden jakso pyörimään ja vilkaisen nopeasti osuuskuntamme pohdintaa nettisivuihin investoinnista. Kiinnostukseni keskustelua kohtaan lopahtaa nopeasti ja syvennyn katsomaan yhtä lempparisarjoistani. 

08:59 Jakso loppuu ja siirryn kylpyhuoneeseen pesemään hampaat. Pitäisi lähteä polkemaan keskustaan verikokeisiin. Etsin hiusharjaa ja manaan kun tajuan sen unohtuneen kotiin. Päätän tuoda poikien luokse oman hiusharjan vastaavanlaisia tilanteita varten. 

09:17 Poljen kohti keskustaa tai no oikeastaan laskettelen lähes koko matkan alamäkeä. Sää tuntuu kylmältä helteiden jälkeen. Kohta varmaan sataa, onneksi on pitkät vaatteet päällä. 

10:05 Päätän käväistä prismassa. Tekee mieli limesoodaa - täydellinen tekosyy ostaa uudet juomalasit, hehe. Palkkarikin on loppu. Ja kasvovesi... Ostoslista paisuu, tyypillistä. 

IMG_1832
11:15 Tajuan ettei uudet juomalasit mahdu kaappeihin. Päädyn siivoamaan kaappeja ja heitän pois pari turhaa mukia. Huomaan hinkkaavani sormen jälkiä pois kaappien ovista,  jahas jokohan riittäisi tältä päivältä tää siivoaminen. Lähti melkein lapasesta koko touhu. Jammailen robinin kesäkumibiisin tahtiin (taas).

11:24 Riku tulee treeneistä ja passitan sen viemään litsläts märät vaatteet kuivumaan parvekkeelle. Se sade olikin nähtävästi jo alkanut. Vastailen muutamaan sähköpostiin ja hymyilen. Kerron Rikulle kuinka isä oli ylpeä erään blogijutun johdosta ja Rikukin sanoo olevansa ylpeä minusta. Hymyilen jälleen, tällä kertaa vielä leveämmin. 

11:58 Tehdään ruokaa yhdessä. Rakastan näitä arjen pieniä yhteisiä hetkiä. Eiliset vihannekset pitää lämmittää. Kiroan hiljaa mielessäni kun nostan mikroa pois vaatekaapista. Kuka oikeasti joutuu säilyttämään mikroa vaatekaapissa?! Haaveilen isommasta keittiöstä. Ehkä vielä joskus sekin päivä koittaa... 

12:32 Lähdetään käymään yhdessä suksivahatehtaalla (?) ja chlas olsonilla. Onnistun kiireessä kokoamaan kivan asun. Harmi, että sataa vettä taivaan täydeltä, olisi ollut kiva napata muutamat asukuvat. 

13:00 Odottelen Rikua autossa ja pohdin tekemättömiä koulutehtäviä. Olen kuitenkin kiitollinen opintotuista kesäkuussa. Tekee mieli selata instagramia, mutta yllätys yllätys akku on lopussa. Mietin pitäisikö syksyllä investoida uuteen iphoneen. 

14:12 Rakastun tauluun. Pakko saada. Riku nauraa jokseenkin voimakkaalle reaktiolleni, nappaan tyytyväisenä taulun kainaloon ja hyppelehdin kevein askelin chlas olsonin käytävillä. Oikeastaan ihan kiva tämmöinen sadepäivä, eipähän tarvitse potea huonoa omatuntoa siitä ettei ole ulkona koko ajan.

14:38 Ilahdun niinkin pienestä asiasta kuin että sykkeen s-markeissa oli makeuttamatonta mantelimaitoa. Kotona oli enää vain yksi tölkki joten pieni täydennys olikin paikallaan. 

15:10 Teen viimeinkin himoitsemani lime-minttu-soodat uusiin kivoihin laseihin ja laitetaan päivän toinen täykkäreiden jakso pyörimään. Täydellinen tapa viettää sadepäivää. Yritän ottaa instagramiin kuvaa kesäisen näköisestä juomasta, mutta valaistus on huono ja luovutan. 

IMG_2058
15:16 Vihdoin odottamani sähköposti. Vastaan samantien ja sovimme treffit ensi viikolle. Jännittää!

16:08 Jään yksin ja teen itselleni välipalaksi muutaman riisikakun. Julkaisen luonnoksissa odotelleet asukuvat ja selailen netistä blogiin uutta ulkoasua. Loputon projekti, enkä osaa vieläkään päättää... Turhaudun ja päätän lähteä huoltavalle lenkille. 

16:16 Puhelin hölskyy taskussa. Tajuan unohtaneeni käteen pujotettavan treenikotelon johon saisin puhelimen. Äsh. Jatkan matkaa puhelin kädessä ja huomaan unohtaneeni zeropointit. Toivon ettei vasemman pohkeen kalvo alkaisi vetää jumiin. 

17:08 Venyttelen läpi tavanomaiset dynaamiset venytykset kotipihassa ja hengitän raikasta ilmaa. Motivaationi treenaamiseen ei ole koskaan aiemmin ollut yhtä vahva. Tunnen olevani elossa. Tiedän, että olen löytänyt oman juttuni. Odotan innolla huomista aamutreeniä Saaran kanssa.

17:14 Naapurin pelottava mummo lähestyy ja päätän siirtyä kämpän turviin venyttelemään välttääkseni epätoivoiset keskustelut siitä mikä on shampoon ja hoitoaineen ero. 

17:37 Tekstaan Riinalle "tuu käymään teellä?" Siirryn samalla keittiön puolelle kuorimaan bataattia ja porkkanoita. Päätän tehdä reilusti ruokaa, jotta säästyn kyseiseltä hommalta huomenna ennen töitä. 

18:25 Ähky. Söin varmaan kolmen ihmisen edestä. Tekstailen Rikun kanssa ja päädyn jälleen selailemaan ulkoasuja. Olen melkein jo saanut päätöksen tehtyä.. Miksi en itse osaa koodata yhtä hienoja? 

18:49 Riina tulee käymään. Jutellaan töistä ja koulusta. Muistan yhtäkkiä, että eilisen palaverin presentaatio on lähettämättä ja päätän lähettää sen samantien pois alta. 

19:40 Siirryn lattialle venyttelemään hieman lisää ja kirjoittelemaan tätä postausta. Pitäisi mennä suihkuun, mutta päädyn etsimään fiiliskuvia we heartista. 

IMG_1959 19:50 Muistan, että tämän päivän #photoaday -postaus on vielä tekemättä. Alan etsiä lapsuudenkuvaa ulkoisen kovalevyn syövereistä. 

20:26 Kuulen avaimen kääntyvän lukossa. Riku tuli vihdoin kotiin. Napsautetaan samantien täykkärit pyörimään ja kasataan tyynyistä muhkea kasa sängyn nurkkaan. 

20:52 Tekee mieli iltapalaa. Pohjaton vatsa, yes I know. Tehdään yhdessä muutamat riisikakut ja jälkkäriksi otan pienen kupillisen jäisiä mustaherukoita. Nams. 

21:15 "Jos vielä toinen jakso, eihän kello ole vielä mitään...?" 

22:08 Laitan kahvinkeittimen valmiiksi aamua varten ja tiskaan loput tiskit pois. Ihme pakkomielle tämäkin - keittiön on oltava siisti aamulla kun herää. Tepastelen pesemään hampaita. Purskutellessani suuvettä Riku sanoo minun muistuttavan hamsteria. Yrittäessäni hillitä naurahdusta huomaan suuveden olevan pitkin rinnuksia. Hupsis. 

22:26 Annan Rikulle hyvänyön pusun ja suljen silmät. Kasvoillani on hömelön näköinen hymy. Saan vielä toisen pusun, käännän tyytyväisenä kylkeä ja asettelen halityynyn hyvin. Olen onnellinen.


SHARE:

14 kommenttia

  1. Aivan ihana postaus! Tämmönen täytyy itekkin jossain vaiheessa toteuttaa :-)

    VastaaPoista
  2. Oon ite lukenut tälläsiä muitten blogeista ja en oo itse oikeen päässy kunnolla siihen mukaan. Tässä oikeen pääs mukaan siihen arjen fiilikseen ja meni elokuvana mun silmien edessä :-D Mut oikeesti, tosi kiva ja ihanan pitkä postaus, ja kivan värikkäitä kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi ihana kuulla ! oli kiva pitkästä aikaa kirjoitella vähän pidemmin :3

      Poista
  3. Tätä oli niin kiva lukea,koko ajan ihan odotti mitä seuraavaksi tapahtuu.Mukaansa tempaava,sulla taito kirjoittaa :) Kuvat myös hyvälaatuisia.

    VastaaPoista
  4. Olipa kiva ku oli näin pitkä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo meinas lähteä vähän käsistä tän tekeminen :-D karsin vähän jo jotain juttuja pois ku aattelin et tulee muuten liian pitkä... :D

      Poista
  5. Jaa mmistäs sait idean tehä tälläisen postauksen missä kerrot minuutilleen mitä teet?:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos olisit lukenut tekstin niin olisit saanut tähän vastauksen :-) heti ensimmäisessä lauseessa lukee, kuinka tällainen on pyörinyt monissa blogeissa ja myöhemmin lukee, kuinka luettuani johannan postauksen päätän itsekin tehdä sellaisen.

      Poista
  6. Hitsit, että tekis itekki mieli tehä tällänen postaus! :-D Ihana, kirjotat nii söpösti ♥

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig