By Laura Hämäläinen

2015/03/26

PUHDASTA MAGNESIUMIA

 Yhteistyössä Puhdas+

Haluan ravintolisien olevan myös mahdollisimman puhtaita ja nyt vihdoin sain käsiini Puhdas+ tuotesarjan magnesiumin. Vain magnesiumsitraattia, ei mitään muuta ylimääräistä. Kotimaassa valmistettu Puhdas+ ravintolisäsarja on markkinoiden puhtain tuotesarja. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintäkäsittelyaineita. Tästä tuotesarja saa itseltäni täydet pisteet. 

Magnesiumsitraatin pakkauskoko on 150 g. Pakkaus sisältää 180 kpl 250 mg kerta-annoksia. Hintakaan ei päätä huimaa, saa alle parilla kympillä vaikkapa netistä tilaamalla.
  IMG_7217

Riittävä magnesiumin saanti on tärkeää monille kehon eri toiminnoille ja magnesium mm. 

- auttaa korjaamaan mitokondrioita ja näin parantaa ATP:n eli energian tuottoa elimistössä > riittävä ATP takaa korkeammat energiatasot treeneissä
- tehostaa insuliinin toimintaa 
- tasapainottaa verensokeria
- lisää fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä
- rauhoittaa hermoja, ehkäisee stressiä ja parantaa yöunen laatua
- ehkäisee tulehdusta 

Itse nappaan magnesiumin iltaisin ennen nukkumaan menoa edistääkseni palautumista ja parantaakseni unen laatua. Jauhe on helppo sekoittaa veteen ja napata shottina. Ei se mikään makuelämys ole, mutta eihän se tässä ole tarkoituskaan, heh. 

Käytättekö te säännöllisesti magnesiumia? Oletteko pääseet jo testaamaan kyseisen tuotesarjan jauhetta? 
  IMG_7219
SHARE:

11 kommenttia

 1. Eniten kiinnostaa: tabletin koko? Kaikki magnesiumtabut on niin helkkarin isoja, että vituttaa niitä niellä.

  VastaaPoista
 2. Äh, perkele, ai jauhetta! :D NEVER MIND.

  VastaaPoista
 3. Päivittäin käytän ja just tämä magnesium on ostoslistalla kunhan edellinen loppuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jes! tästä oon kyllä itekin kuullu paljon hyvää :-)

   Poista
 4. Mäkin käytän päivittäin ja pakko myöntää, että tämä kuulostaa huomattavasti paremmalta kun tällä hetkellä käyttämäni.. Pitää harkita tätä kun tuo edellinen loppuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa ehdottomasti, pelkkää puhdasta magnesiumia eikä mitään ylimääräistä!

   Poista
 5. Hei kuinka paljon tätä pitää ottaa? Lukee että 1-2 mittalusikallista mut mitään mittalusikkaa ei ainakaan mulle tullut mukana :o vastaako teelusikkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kylllä siellä seassa pitäisi olla mitta! :D kaivele sieltä syvältä... :D

   Poista
 6. Hei, pakko kommentoida tuosta mausta; aivan hirveä. En ole koskaan pistänyt suuhuni mitään näin hirveän makuista. Ensin yritin ottaa mustikkajugurtin kanssa, se muuttui myrkynvihreäksi ja maku vain paheni. Shottina veteen sekoitettuna olen ottanut, mutta on kyllä niin yökyök.

  Olen käyttänyt mg-sitraattia jo vuosia. Aikaisemmin olen tätä puhdasta, pelkkää mg-sitraattia ostanut iHerbistä eri merkeiltä, eivätkä mitkään niistä ole maistuneet miltään ja on pystynyt hyvin sekoittamaan esim. marjajugurttiin. Nyt harmittaa, kun ostin tätä puhdas+ -tuotetta useamman purkin. Tämä ei tunnu myöskään imeytyvän/vaikuttavan yhtä hyvin kuin aikaisemmin käyttämäni tuotteet.

  Otin yhteyttä jopa valmistajaan/valmistuttajaan, koska epäilen erän olevan pilaantunut. Voivottelivat vain ja lähettivät pari muuta tuotettaan pienenä hyvityksenä. Ja eihän sekään mennyt ihan putkeen, nekään tuotteet eivät sopineet minulle :D.

  Periaatteessa minusta on hienoa, että vihdoin saa Suomesta näitä vähemmän lisä- ja täyteaineita sisältäviä ravintolisiä ym, mutta olen todella pettynyt kaikkiin tämän firman tuotteisiin, joita olen kokeillut.

  VastaaPoista
 7. Moikka,

  Oikein mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu artikkeli. Itekkin oon kiinnostunut magnesiumista viimeaikoina enemmän, kun on selvinnyt kuinka tärkeä tämä mineraali on.

  Tein tollasen infograafikuvan magnesiumin puutoksesta, joka löytyy osoitteesta http://lisaravinnetieto.com/magnesiumin-puute/. Jos haluut, voit laittaa sen tähän sun kirjoitukseen. Mun mielestä se sopisi tosi hyvin tähän vaikka tohon loppuun.

  Hyvää joulunalkua ja tulevaa uutta vuotta!

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig