By Laura Hämäläinen

2015/03/24

TESTISSÄ: COCOVI SUPER PROTEIN -PATUKAT

* Yhteistyössä CocoVi

IMG_7229

Suosittujen välipalapatukoiden rinnalle on tullut nyt myös proteiinipatukoita! Mielestäni on mahtavaa, että nykyään tarjolla on myös puhtaammista raaka-aineista valmistettuja, lisäaineettomia proteiinipatukkavaihtoehtoja. 

Uudet CocoVi Super Protein -patukat ovat luonnonmukaisia riisiproteiinilla terästettyjä raakapatukoita. Tuotteet ovat lisäaineettomia, laktoosittomia, gluteenittomia sekä runsaskuituisia. Raaka-aineita ei ole kuumennettu eikä tuotteisiin ole lisätty sokeria. Super Protein -patukoissa on kaikki proteiini luonnosta. Not bad, right? 

Sain maistettavaksi maut marjaisa ja kookos-lime ja omaan makuun patukat olivat mietoja maultaan, enemmän tykkäsin marjan makuisesta! Tuoteperheeseen kuuluu vielä kolmaskin maku, brownie, mutta sitä en ole vielä päässyt maistamaan. Näitä löytyy nykyään aina boxilta kaapista hätävaraeväänä! Kulkee helposti mukana ja mahakaan ei näistä kärsi samoin kuin "tavallisista" proteiinipatukoista.


Oletteko te jo maistaneet Super Protein -patukoita? Mitäs tykkäsitte?
SHARE:

4 kommenttia

 1. Enpä ole maistanut noita superversioita, mutta maistoin kerran sitä cashew-makuista normipatukkaa enkä tykännyt :/ Koostumus oli jotenkin tosi outo ja makukin vähän erikoinen :D Ehkä pitäisi antaa mahdollisuus näille yksilöille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa maistaa, itse haluisin vielä juurikin tota brownien makusta testata!

   Poista
 2. Mm, täytyypä testata näitä! :) Se brownie kuulostaa hyvältä, wonder why… :D

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig