By Laura Hämäläinen

2015/03/11

WEDNESDAY FEELINGS

IMG_4395

Heissan! 

Tänään olen kamppaillut itseni kanssa kun auringon paisteesta huolimatta meinasi mieli painua aamulla heti jo hieman maihin. Kurkku oli jo eilen ihmeellisen tuntuinen, yökin meni painajaisia katsellessa ja aamulla olo oli suhteellisen surkea väsymyksen ja orastavan flunssan vuoksi. Tein aamiaiseksi kuitenkin jättimäisen mustaherukkasmoothien, nappasin harkkaan teetä mukaan ja tankkasin pakuria heti aamusta. Päätin etten suostu tulemaan kipeäksi, haha.

Onneksi nyt illalla jo parempi olo eikä kurkkuunkaan koske juuri lainkaan. Päätin kuitenkin eilisen tapaan pitää huilipäivän treeneistä ja katselin vain vierestä kun muun kisaryhmäläiset kyykkäilivät. Josko sitä itse olisi huomenna jo täysin terveiden kirjoissa ja pääsisi tekemään viimeiset treenit kunnolla pois ennen palauttavaa viikkoa! Huomaa kyllä kropasta, että viimeistä viikkoa viedään treeneistä ja tekee kyllä hyvää taas ottaa ensi viikko ihan löysäillen.
SHARE:

1 kommentti

  1. You have such an interesting blog. Thanks for sharing, I enjoyed reading your posts. All the best for your future blogging journey.

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig