By Laura Hämäläinen

2015/07/18

10X POSITIIVISUUTTA TÄLTÄ VIIKOLTA

IMG_2722

Ostin torilta laatikollisen tuoreita mansikoita ja raahasin niitä koko päivän mukanani ensin harkkapaikkaani ja sen jälkeen boxille. Välillä nappasin yhden jos toisenkin mansikan ja vitsi miten ne maistuikaan hyviltä talven jälkeen! Pitänee varmaan käydä ostamassa uusi laatikko.

Pystyin ensimmäistä kertaa uimaan 50m matkan vaparia ihan super snadilla paussilla 25m jälkeen. Tehtiin treeneissä 10x50m uintireeni ja tuli superhyvä fiilis! 

Tänään aamulla tuntui oikeasti ihan kesältä. Aurinko paistoi ja oli lämmin. (Aika hyvin menee jos tällainen ihme pääsee viikon positiivisuuslistalle :D) 

20 päivää harjoittelua jäljellä. Se tarkoittaa vielä montaa yli 12h pitkää päivää kun lasketaan yhteen harjoittelu, omat treenit ja illan valmennukset boxilla, mutta valmistuminen motivoi jaksamaan. 

Jaksoin vaihtaa lakanat yksin. (Yleensä haluan vaihtaa ne aina yhdessä poikaystävän kanssa sillä se on helpompaa, nyt olen kuitekin yksin kotona lähes koko heinäkuun niin olin ylpeä tästä saavutuksesta :D)

Ihana lukija tuli juttelemaan ja piristämään erästä hyvin pitkää päivääni joka päättyi prismaan firman käsipaperiostoksille. Kiitos sinä jos luet tätä, you made my day !! 

En tiedä kuuluuko tämä tarkalleen tähän, mutta tänään olen kyllä sählännyt koko viikon edestä. Aamulla vähän kokkailin aamupalaa ja lopputulos: palovamma kuumasta öljystä kädessä ja huutava palohälytin. Äsken sitten keitin kuumaa tee vettä, tiputin kaapista purnukan mukiin ja läiskytin vedet päälleni. Onneksi oli paita niin ei ihan palanut maha. Nyt istun tässä kirjoittelemassa kylmäkalle mahan päällä :D Positiivista tarinassa kai se ettei pahemmin käynyt kummallakaan kerralla. 

On mahtavaa nähdä kun tyypit kehittyy treeneissä. Isoja tai pieniä askelia, tulen aina yhtä iloiseksi. Tänään kisaryhmäläiset pisti parastaan ja iloittiin ekoista bar muscle upeista, käsilläkävelyennätyksestä ja hyvin rullaavista perhosleuoista. 

Ymmärrettiin vihdoin mun huoltotiimin kanssa mistä mun pitkäaikaiset selkäjumitukset johtuu ja yllätysyllätys kaiken takana on, ei nainen, vaan vasemman käden supersurkeasti toimivat ulkokiertäjät. Availtiin oikeita lihaksia ja saatiin liikerataa sen verran paremmaksi, että ensimmäistä kertaa sain vasemman käden lähes yhtä hyvin ulkokiertoon kuin oikean. Nyt kun paketti alkaa purkautua on helpompi tehdä töitä asian korjaamiseksi! Niin helpottunut fiilis! 

Istuttiin yksi ilta hyvän kaverin kanssa parvekkeella, syötiin jäätelöä ja mansikoita ja juteltiin elämästä. Oli ihanaa kun ei tarvinut olla yksin ja jakaa ajatuksia unelmiin yhtä intohimoisesti suhtautuvan ihmisen kanssa. 


Ja hei, vastailkaahan lukijatutkimukseen! Se ei vie kauaa aikaa ja voit voittaa mm. 100e arvoisen lahjakortin. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa blogini sisältöön ja olisin super kiinnostunut kuulemaan mitä ajatuksia teillä siellä ruudun takana on, mikä teitä kiinnostaa, mikä ei nappaa ja millaista sisältöä toivotte jatkossa! 
SHARE:

2 kommenttia

  1. Voi miten ihana hyvänmielenpostaus! :)

    VastaaPoista
  2. Hei neitiseni,olehan varovainen niiden kuumien aineiden/nesteiden kanssa !;) t. Äiti

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig