By Laura Hämäläinen

2015/07/13

KISADEMO

Pidettiin eilen kisaryhmän kanssa pienimuotoinen kisademo sunnuntai illan kunniaksi. Vedettiin kolmen tuntiin ns. Imperiumin kisalajit, jotka siis napattiin melko suoraan copy pastella Helsingin kolmen CrossFit boxin kisoista tuosta jokunen aikaa sitten. 

IMG_7469


Event 1

21-15-9
Power snatch 35/25kg
Wall ball
DU 

Aika: 5:35 

Tein ensimmäiset 21 power snatchia putkeen, mutta mun ehdoton heikkous piilee siellä heikossa lavanalueen/olkapäiden voimassa ja kyllä se tässäkin näkyi sillä tokan ja kolmannen setin jouduin pilkkomaan kahteen osaan. Wallball -heitot ja tuplanarut meni putkeen ihan suunnitelmien mukaan.


Event 2

1RM Over head squat in 7 minutes. The lift starts from the ground. 

Tulos: 65kg 

Olin ajatellut ottaa tämän lajin todella varman päälle lapahommien takia ja eihän tässä ole nyt tullut työnnettyä mitään yli 30kgn painoa viimeisen kuukauden aikana. Tanko piti kuitenkin ensin vetää rinnalle, työntää, laskea niskaan, työntää uudellee leveämmällä otteella ja kyykätä se OHS siihen lopuksi. Nostin ensin 55kg mikä tuntui todella hyvältä ja varmalta ja päätin korottaa 60 kiloon. Sekin tuntui älyttömän hyvältä ja varmalta joten eihän se siihen sitten jäänyt ja nostin vielä 65kg. Tuli todella hyvä mieli kun huomasi, että 65 on nykyään aivan todella helppo ja varma paino rinnallevetoon ja työntöön. 

IMG_7460Event 3 

In 50 seconds max handstand walk (10m back and forth)

10sec break, then

In 50 seconds max pistol squats (alternating legs)

10 sec break, then

In 50 seconds max L-sit hold 


Tulos: 25m / 30 / 25 sec 

Käsillä kävelyssä tuli varmasti myös 10m ennätysaika, sen verran hyvin onnistuin ensimmäisessä pätkässä. Lopussa hävisi taas voimaa olkapääseudulta niin pätkin pienemmiksi paloiksi, mutta olin kuitenkin ihan tyytyväinen. Pistoolit ovat minulle helppo ja vahva liike ja lähinnä teinkin niitä vain mahdollisimman nopeasti. Muutaman toiston hylkäsin itseltäni kun kantapää kosketti etummaisesta jalasta maahan, ilman niitä tulos olisi ollut 33. L-sit ei ihan mennyt tavotteen mukaisesti, ehkä tekniikassa olisi kehittämisen varaa.. :D 


Event 4 

For time, time cap 12 minutes 

100 DU 
20 Back squat 70/55kg
20 Pull up 
20 Hang power clean 60/45kg
12 HSPU
20 Thruster 60/45kg 

Tulos: 11 Thruster

Kroppa oli jo aika tukkoisen oloinen ennen viimeisen lajin lämmittelyä ja mietin, että jos saisin edes HSPUt valmiiksi niin olisin tyytyväinen. Olin nimittäin aivan varma, että tekeminen hyytyisin noihin raskaisiin thrustereihin - aivan kuten Gentain kisoissakin. Tuplanarut olisin halunnut putkeen, mutta 60 jälkeen oli pakko pitää tauko kun ei yksinkertaisesti jaksanut olkapäät pyörittää enää .. (:D) Kyykyt ja leuanvedot tein kahdessa pätkässä, power cleanit ykkösinä sillä en halunnut ottaa yhtäkään rumaa toistoa vaan tehdä kaikki huolella ja hyvällä tekniikalla. HSPUt otin myös suht varman päälle (oikeastaan en saisi edes kipata tällä hetkellä, mutta 12 oli vähän ja tein varovasti - sori antti!) ja kun siirryin thrustereihin oli aikaa vielä pari minuuttia jäljellä. Sain tehtyä 3+3+3+2 ja olin enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen! 


SHARE:

2 kommenttia

 1. Moikka Laura! Oon lukenu sun blogia jo tosi tosi kauan ja aattelin tulla nyt kertomaan vähän mun fiiliksiä. Sun elämä on muuttunu hurjasti cross fitin, ruokavaliomuutoksen, opiskelujen, boxin omistajuuden ym myötä. Oon onnellinen sun puolesta ja siitä, että oot löytäny nii vahvasti just sulle sopivan elämäntyylin ja omat juttusi! Sen myötä tottakai blogisi on myös muuttunut, ja välillä se on vaivannut minua. Iso osa postauksista liittyy cross fitiin, treenaukseen, ruokavalioon tai jotenkin urheiluun/kehonhuoltoon. Välillä tuntuu että kaipaan ns. "vanhaa Lauraa", jolloin postauksia oli enemmän ihan jostain muusta kuin nykyisistä aiheista. Älä missään nimessä ota tätä negatiivisesti, tietenkin blogin kuuluu olla kirjoittajansa näköinen, ja jatkan kyllä elämäsi seuraamista jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! kiitos rakentavasta kommentistasi :-) on totta, että blogin sisältö on muuttunut todella paljon mutta kuten sanoit, niin on elämänikin ja sitä myötä tämä tyyppi joka täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee. Laitan kuitenkin toiveesi korvan taakse ;-)

   Ihanaa kesän jatkoa! <3

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig