By Laura Hämäläinen

2015/07/07

TIISTAI MIETTEITÄ

IMG_7821
  IMG_7818
  IMG_7824

Heinäkuu on pian puolessa välissä ja suoraan sanoen hirvittää kuinka nopeasti viikot vilisevät silmissä. Vastahan oli kesäkuu? Kesäfiilikset oli suhteellisen korkealla viikonloppuna kun helteet helli ja nautittiin lämmöstä rannalla (huom. luultavasti ensimmäinen ja viimeinen kerta tänä kesänä) ja boxillakin treenailtiin asiakkaiden kanssa pihalla. Kyllä sitä joka päivä miettii kuinka onnekas on kun saa tehdä työkseen niin puhtaasti sitä mitä rakastaa - kannustaa ihmisiä onnistumaan, nähdä heidän kehittymistä ja jatkuvasti kehittää myös omaa ammattitaitoa. 

Tämä kesä ei ole ehkä ollut mikään festarikesä, mutta olen nauttinut kyllä joka hetkestä. Työt maistuu, treenit kulkee ja vaikka kouluhommat ei nyt ole ihan edennenyt niin vauhdilla kun olisi toivonut niin eiköhän nekin siitä valmistu. Pitäisi ehkä osata olla stressaamatta niistä niin paljoa, kaikki ajallaan. Ensi viikolla alkaa viimeinen harjoittelu ja sen jälkeen voi jo jonkin verran huokaista helpotuksesta opintojen kanssa.


Tiedän, että loppupuristus palkitaan ja harjoittelun jälkeen varmasti helpottaa ajatukset koulun suhteen. Viisi viikkoa on todella lyhyt aika ja jos aika tätä vauhtia vilisee silmissä niin pian se harjoittelukin on jo tehty! 

Olisi kiva kuulla teidän kesämeiningeistä? Oletteko käyneet festareilla, treenaillut, lomaillut? 
 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig