By Laura Hämäläinen

2015/07/19

REEBOK NANO 5.0

IMG_2429

Viime viikolla postimies toi odotetun paketin täynnä Reebokin syksyn uutuuksia. Olin jännityksellä odottanut uusinta nanoa, sillä sovitettuani yhden koon normaalia isompaa kenkää meidän Köpiksen reissulla en oikein tiennyt sopiiko kenkä lainkaan jalkaani. 

Ilokseni oma kokoni oli kuitenkin juuri sopiva ja uudet kengät ovatkin olleet kovassa testissä viime aikojen treeneissä! Itseäni miellyttää uudessa mallissa erityisesti hieman kovempi kanta, mikä helpottaa oly -nostojen tekemistä metconeissa kun kenkä ei ole aivan niin pehmeä kuin edeltäjänsä. Joustavan päkiäosan vuoksi hypyt ym. onnistuu kuitenkin helposti. Myös pintamateriaali on uusittu, mutta olkapäiden vuoksi en ole vielä pystynyt testamaan kenkuleita köysikiipeilyssä. 

Onkos teistä kukaan hankkinut tai päässyt kokeilemaan uusia nanoja? Mitä fiiliksiä teillä uudesta mallista? 
SHARE:

1 kommentti

  1. Just eilen illalla kuolasin Niken uusia Metconeja ja mietin kuumeisesti, että kumpikohan olisi parempi ostos seuraaviksi kengiksi, ne vai nämä Nanot..! Metconit on saanu paljon kehuja, mutta eipä kukaan uusia Nanojakaan ole haukkunut. Pitäisi päästä testaamaan molempia jossain, niin tietäisi vähän, miten kumpikin istuu omaan jalkaan! :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig