By Laura Hämäläinen

2015/07/20

NEW WEEK

Toinen harkkaviikko aluillaan ja tällä viikolla pääsee jo hieman enemmän työn touhuun. Luvassa on anaraaja-analyysiä, manuaalisia hoitoja, lihastasapainokartoitusta ja muuta mukavaa touhuamista urheilijoiden parissa. Onneksi pääsin Fysakokselle tekemään tämän viimeisen viiden viikon pätkän sillä koen, että tästä on kyllä eniten hyötyä ajatellen sitä mitä teen tällä hetkellä työkseni. Päivittäin analysoin ihmisten liikettä, tekniikkaa, liikemekaniikkaa ja voimantuottoa, liikkuvuuksia ja sitä mistä mahdolliset ongelmat voivat johtua. 

Tavallaan olen yllättynyt tässä viime kuukausina kuinka järkyttävän paljon käytän päivittäin fyssarin ammattitaitoa ja kuinka paljon olen myös kehittynyt nopeasti löytämään erilaisten ongelmien tai virheellisten tekniikoiden taustatekijöitä. On kivaa huomata kuinka oma ammattitaito kehittyy jatkuvasti. 

Tälläkin viikolla olen pitkälti itsekseni mikä on kyllä outoa kun on nyt yhdessä asuessa tottunut siihen, että toinen on iltaisin seurana. Toisaalta, eipähän tarvitse potea huonoa omatuntoa siitä ettei ole juuri koskaan kotona :D Tietty miinuspuolena se, ettei kyllä ikinä ole ruoka valmiina illalla ellei ole tehnyt kunnon meal preppiä itselle valmiiksi. Kauhea homma muuten siinä, 3 ateriaa riittää öh yhdeksi päiväksi ja kahden päivän ruokiinkin menee jo kuusi kipollista ruokaa. Respect kaikille fitness intoilijoille, mä en pysty siihen edes yhtä viikkoa :D 

Nyt taidan kiiruhtaa pesemään hampaat, uusi viikko odottaa! 

IMG_8136

IMG_8143

IMG_7814
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig