By Laura Hämäläinen

2015/07/09

MILLAISTA ON OLLA YRITTÄJÄ?

IMG_7133

Puoli vuotta yrittäjyyttä takana päin ja sain yhdeltä tutulta pienen haastattelumuotoisen haasteen siitä millaista on toimia yrittäjänä näin nuorella iällä! 

Miksi päätit lähteä yrittäjäksi? 
Olen luonteeltani sen tyylinen ihminen, että tartun asioihin ja teen niitä intohimolla. Tämä oli vain sellainen mahdollisuus, että olisin katunut luultavasti loppuelämäni jos en olisi siihen tarttunut. Ja onneksi tartuin! 

Parasta/hankalinta yrittäjyydessä?
Parasta on se, että saan tosiaan työskennellä sen asian parissa jota rakastan ja myös se, etten ole tällä hetkellä niin sidonnainen ns. office hours -työpäiviin vaan pystyn helposti sovittamaan esim. omat treenit töiden väliin. Hankalinta itselle on ns. vapaalle vaihtaminen. Helposti ajattelen vapaallakin työasioita ja niinhän sitä sanotaan, ettei yrittäjä ikinä ole vapaalla :D 

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?
Riippuu hyvin paljon siitä olenko aamu- vai iltaviikossa valmennushommissa. Aamuviikkoina herään ennen kuutta, valmennan boxilla 7-11, jonka jälkeen lähden kotiin lounalle ja usein myös päiväunille. Treenaan usein n. klo 14 aikaan ja loppupäivän aikana hoidan usein vielä kotona mm. sähköposti/markkinointitöitä. Välillä saatan myös treenata ennen aamuwodeja ja tehdä esim. soutuintervalleja. Aamuvuoroon kuuluu myös boxin siivous. 

Iltaviikoissa aamutreenit (jos niitä on) ovat yleensä klo 8, jonka jälkeen tulen kotiin syömään ja hoitamaan sähköposti ym. töitä ja iltapäivän treeni on yleensä siinä kahden maissa sopivasti ennen illan wodeja. Päivinä jolloin ei treenata aamuisin tai on lepopäivä, nukun ehkä hieman pidempään, katson aamulla yhden jakson OC:ta ja istahdan vasta sitten tietokoneen ääreen. Yllättävän paljon menee aikaa koneen äärellä, sillä vastaan meidän sähköposteista, nettisivujen sekä sosiaalisen median sisällöistä, kilparyhmän ohjelmoinnista sekä yhdessä Jussin kanssa vuorosyklein myös boxin wodien ohjelmoinnista. 

Millaiselle ihmiselle yrittäjyys mielestäsi sopii? 
Pitää olla ennenkaikkea rohkea, kykeneväinen tekemään välillä nopeitakin päätöksiä ja ratkaisuja eikä voi oikein laskea välillä kuinka monta tuntia päivässä menee töihin. Joskus selviää viidellä tunnilla, toisina päivinä se voi lähennellä kymmentä. Lisäksi pitää olla halukas ottamaan asioista selvää sekä tarvittaessa olla riittävän nöyrä kysymään apua fiksummilta. 

Onko sinulla ikinä lomaa?
Haha, on kyllä! :D Pidin toukokuussa pidennetyn viikonlopun kun olimme Kööpenhaminassa reissussa ja elokuussa on vielä kahdeksan päivää odottelemassa.

Aamu- vai iltaviikko? 
Pidän enemmän iltaviikoista. Unirytmi on silloin hieman ihmismäisempi ja en tarvitse joka päivä päiväunia :D Ilman päikkäreitä ei aamuviikosta meinaa oikein tulla mitään. 

Missä näet itsesi kahden vuoden päästä?
Hmm, vaikea! Olen toivottavasti silloin kehittänyt itseäni valmentajana erilaisin koulutuksin ja haaveenani on saavuttaa jotakin suurempaa mobility -puolella. En vain vielä tiedä oikein mitä. Toivon myös, että boximme on tunnettu valmennuksemme laadusta ja onnistumme luomaan hienon, toimivan kokonaisuuden. 
SHARE:

1 kommentti

  1. Hei miten kiva oli lukea tämä ! Oot rohkee nainen, peukut sille. Uskon että pärjäät yrittäjänä hienosti. Kaikkea hyvää boxillenne ja kaikelle mitä tulevaisuudessa mahdatkaan kehitellä fysioterapeuttina ja valmentajana. Hienoa :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig