By Laura Hämäläinen

2015/07/14

NEW HAIR @ STUDIO1

Rehellisesti, olen käynyt viimeksi kampaajalle värjäyttämässä hiuksia joskus syksyllä. Olen vain antanut oman värin kasvaa ja hiusten ikään kuin levätä. Noh, siltä ne kyllä alkoi pikkuhiljaa näyttääkin ja vieraillessani Hiusmuotoilu Studio 1 naisten luona ensimmäisen kerran, sin pieniä vihjailuja siitä, että niille voisi kenties jotakin tehdä.... 

IMG_8114

.. Ja päädyttiinkin sitten tasaamaan "hieman" kasvanutta tyveä pienillä vaaleilla ja hieman kylmemmän ruskeilla raidoilla. Tavoiteena oli ennenkaikkea luonnollinen lopputulos.

Ennen värjäystä
122

Ja en voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen! Hiuksista hävisi keltaisuus ja olkimaisen oranssi kaamea punaisuus, tyvikasvun raja ei ole enää viivoittimella vedettävissä ja pidän siitä, että lopputulos on edelleen luonnollisen näköinen. Just how I like it. 

Hiuksiin käytettiin ammoniakitonta hiusväriä, joka sopii loistavasti myös herkälle hiuspohjalle. Inoa -sarjan värit sisältävät hoitavia öljyjä ja hiuksille tulee sen myötä myös upea kiilto. Pesupaikalla hiusten hemmottelua jatkettiin vielä Redken -sarjan All Soft -tuotesarjalla, joka myöskin elvyttää tällaisia treenin ja laiminlyömisen (:D) kuluttamia hiuksia. 

Itse ainakin huomasin tietynlaista pehmentymistä hiuksissa kampaamokäynnin jälkeen! Studiolta löytyy myös laaja valikoima erilaisia Redken -tuotteita, kannattaa käydä siis kurkkimassa jos kaipaa täydennystä hiustenhoitotuotteisiin! 

675

IMG_8111

Ja hei, heinäkuussa Studio1 on tarjouksessa

monisävyvärjäys + leikkaus 
lyhyet 85e / puolipitkät 95e / pitkät 105e / extra pitkät 115e

ripsienpidennykset 65e

pikakampaukset 25e
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig